Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΠΑΡΟΣ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΣ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σε πρότυπο τουριστικού προορισμού εξελίσσεται η Πάρος χάρη στις πολύχρονες και συστηματικές προσπάθειες του Δήμου και των επαγγελματιών του νησιού για προσέγγιση των παραδοσιακών αλλά και των αναδυόμενων αγορών. Ειδικά, μετά και την επέκταση του αεροδρομίου από την οποία σηματοδοτήθηκε και η αεροπορική σύνδεση με αγορές του εξωτερικού, το νησί γνώρισε εφέτος τη μεγαλύτερη αύξηση εισροών τουρισμού και κατατάσσεται πλέον στους δημοφιλέστερους προορισμούς των Κυκλάδων και της Ελλάδας γενικότερα.

Ένα σημαντικό στοιχείο που πιστοποιεί την ανάπτυξη της Πάρου, όπως άλλωστε κάθε τουριστικού προορισμού, είναι η υπεραξία σε επίπεδο ακινήτων που έχει να επιδείξει εντυπωσιακά στοιχεία.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, η Μύκονος, η Σαντορίνη αλλά και η Πάρος παραμένουν, σύμφωνα με μετρήσεις έγκυρων κτηματομεσιτικών οίκων, οι τρεις κορυφαίοι προορισμοί για τους επενδυτές πολυτελών εξοχικών κατοικιών, προσφέροντας αποδόσεις της τάξεως του 8,4% η Μύκονος και του 6,4% τα άλλα δύο νησιά των Κυκλάδων. Ακολουθούν κατά σειρά η Ρόδος, η Σκιάθος, η Ελούντα, το Πόρτο Χέλι, η Χαλκιδική και τα Χανιά.
Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για διακοπές πολυτελείας σε κατοικίες και η συνακόλουθη απόδοση τέτοιων επενδύσεων, αναβαθμίζει την αξία κάθε περιουσίας είτε αυτή αφορά επαγγελματικά ακίνητα είτε και ιδιωτικά, πράγμα που αποδεικνύει ότι όταν ένας τουριστικός προορισμός επιτυγχάνει να βελτιώσει υποδομές και υπηρεσίες και να διεισδύσει τεχνοκρατικά με συνέπεια και συνέχεια στις τουριστικές αγορές καταφέρνει το μεγάλο ζητούμενο που είναι η διασφάλιση της υπεραξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.