Αρχική Εκδηλώσεις LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL

LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL

LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL Αγία Νάπα

Η απόλυτη διήμερη φεστιβαλική εμπειρία κάνει πρεμιέρα στις 5 και 6 Αυγούστου στην Αγία Νάπα

Η Αγία Νάπα ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 5 και 6 Αυγούστου το πρώτο LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL, μια διήμερη διοργάνωση που υπόσχεται μια απαράμιλλη, αξέχαστη και ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία. Ένα αξιοζήλευτο line-up με non-stop live μουσική από μερικά από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής, live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων θα συναντηθούν σε ένα σύγχρονο φεστιβάλ που η Κύπρος δεν έχει ξαναζήσει.

Μια θεματική σκηνή 250 τετραγωνικών μέτρων, μοναδική στο είδος της, θα υποδεχτεί Top 50 DJs, και συγκεκριμένα τους Dimitri Vegas & Like Mike –που ψηφίστηκαν No1 DJ στον κόσμο το 2015 και No2 DJ το 2016 – Nervo, Nicky Romero, Quintino, Bassjackers και Angemi, τον ανερχόμενο διεθνώς DJ Paz, τον γνωστό Έλληνα DJ Junior Rush και ταλαντούχους Κύπριους DJs όπως τους Kypros A. Karaviotis, Andy Von Emmanouel και άλλους, που μαζί με δεκάδες performers αναμένονται να καταπλήξουν τους θεατές με μοναδικούς ψηφιακούς και ακουστικούς ήχους και εικόνες.

Πέρα από τη μουσική, η τέχνη θα αποτελεί ένα άλλο μεγάλο μέρος του φεστιβάλ. Σε ένα living art studio, δεκάδες καλλιτέχνες θα δημιουργούν, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, ένα τεράστιο live art wall, installations και παραστάσεις.

Το ειδικά σχεδιασμένο γαστρονομικό τμήμα του φεστιβάλ θα προσφέρει εναλλακτικό street food για όλα τα γούστα, ενώ ένα interactive photo booth installation και μια σειρά από δημιουργικά και συναρπαστικά παιχνίδια, από ένα τεράστιο bowling μέχρι τα αγαπημένα συγκρουώμενα αυτοκινητάκια, θα αναμένουν τους επισκέπτες για ένα για ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από τη μουσική σκηνή.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, ένα εξωτερικό χώρο 21000 τετραγωνικών μέτρων με θέα τη θάλασσα, και θα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο τμήμα Γενικής Εισόδου, με πολλαπλά επίπεδα, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 17000 επισκέπτες την ημέρα. Όσοι ψάχνουν για μια πραγματικά exclusive εμπειρία, μπορούν να επιλέξουν τις cabanas, τα high-service tables ή το standing area του πολυτελούς, 1200 τετραγωνικών μέτρων, VIP lounge του Φεστιβάλ, που θα προσφέρει μια σειρά από VIP ωφελήματα, όπως απρόσκοπτη θέα της σκηνής, ξεχωριστή express είσοδο, ξεχωριστό parking, private bar και τουαλέτες και exclusive bottle service presentation.

Με διοργανωτές τη LOUD MIND ENTERTAINMENT Ltd και μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών με εξειδίκευση στα live entertainment events από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL είναι χωρίς αμφιβολία η εκδήλωση που δεν πρέπει κανείς να χάσει αυτό το καλοκαίρι.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 13 Ιουνίου στις 10:00πμ στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.