Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Magna Grecia: Συνάντηση για την ανάδειξή του σε μόνιμο θεσμό

Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Magna Grecia: Συνάντηση για την ανάδειξή του σε μόνιμο θεσμό

Συνάντηση με αντικείμενο την προοπτική περαιτέρω ανάδειξης του Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Magna Grecia (FFMG) στη χώρα μας, πραγματοποίησε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τη Διοίκηση του Φεστιβάλ Φιλοσοφίας, με επικεφαλής την Πρόεδρο Pina Russo. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Νεότητας, Εύη Αποστολάκη και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Θεόδωρος Αγγελόπουλος.
Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη δυνατότητα εξέλιξης του Φεστιβάλ σε μόνιμο θεσμό υποδοχής μαθητών από όλη την Ευρώπη στην Ελλάδα, με στόχο τη μύησή τους στον πολιτισμό, την κλασική φιλοσοφία, το αρχαίο δράμα.
Πρόκειται για την τρίτη χρονιά που θα διεξαχθεί στη χώρα μας το Φεστιβάλ Φιλοσοφίας, το οποίο θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 26 Μαρτίου 2017, με τη συμμετοχή 700 Ιταλών μαθητών και καθηγητών. Το FFMG είναι το μοναδικό Φεστιβάλ Φιλοσοφίας αφιερωμένο στους εφήβους, μία πολιτιστική εκδήλωση που προάγει την κλασική φιλοσοφία μέσα από βιωματικές δράσεις.
Στις 20 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών, για την έναρξη του Φεστιβάλ, παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.