Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το...

Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2017

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καλωσορίζει τον καινούργιο χρόνο μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Κωστή Μαραβέγια και πολλούς άλλους καλλιτέχνες

Στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης αποχαιρετά το 2016 και υποδέχεται τον καινούργιο χρόνο, με μία γιορτή μουσικής που θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα κορυφωθεί στη 01.00 της νέας χρονιάς.

Σε δύο σκηνές, μία μικρή και μία μεγάλη, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν το σύνολο του προγράμματος, με συνεχή ροή μουσικής και χορού με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα εναλλάσσονται και θα «συνομιλούν» μεταξύ τους και με το κοινό.

Η βραδιά ξεκινά στις 22:00 στη μικρή σκηνή με τη Μαριέττα Φαφούτη,  ενώ στις 22:50 τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρίζα Ρίζου.

Στη μεγάλη σκηνή με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, στις 23:45 οι Dreamy Whispers δίνουν το ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στις23:50 η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα εορταστικό καλωσόρισμα για το 2017.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραλάβει τη σκυτάλη για την υποδοχή του νέου έτους. Πυροτεχνήματα φωτίζουν τον αθηναϊκό ουρανό και η γιορτή συνεχίζεται.

Αμέσως μετά ο Κωστής Μαραβέγιας συναντά τη Big Band του Δήμου Αθηναίων και μαζί συνθέτουν το διαχρονικό παζλ της μουσικής της πόλης. Η Big Band θα παραμείνει στη σκηνή μαζί με τους Βικτωρία Ταγκούλη, Άννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσωνα Μανδηλά.

Στις 00:40 ο Τάκης Ζαχαράτος ανεβαίνει στη μικρή σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη, ενώ αμέσως μετά στη μεγάλη σκηνή θα δημιουργηθεί λαϊκό πάλκο με την Orchestra Laou Laou (Βίκυ Καρατζόγλου, Ειρήνη Αναστασίου, Λεωνίδας Μαριδάκης, Μέλιος Κατσαμάκης).

Σκηνοθετική επιμέλεια: Ελένη Γκασούκα

Μουσική επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης

Η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ και η αναμετάδοσή της είναι ελεύθερη για όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.