Αρχική Αθλητικά 5ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης έως την Παρασκευή (16/09) οι εγγραφές

5ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης έως την Παρασκευή (16/09) οι εγγραφές

5ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης έως την Παρασκευή (16/09) οι εγγραφέςΜε εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές!
Παράταση των ατομικών έως την Παρασκευή (16/09)!
Εσύ έκλεισες θέση;
Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Protergia 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στον οποίο έχουν ήδη κλείσει θέση χιλιάδες δρομείς και βαδιστές, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.
Η προθεσμία της υποβολής των ομαδικών εγγραφών λήγει απόψε στις 24:00. Η Οργανωτική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψιν το αυξημένο ενδιαφέρον για εγγραφή των μεμονωμένων δρομέων αποφάσισε την διήμερη παράταση των ατομικών εγγραφών οι οποίες θα γίνονται δεκτές έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου.

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου, που περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ., τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., αλλά και πολύ μουσική και χρώμα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Οι ατομικές εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr (μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου)
β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361
γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)

Το Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης, από όπου οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους, θα λειτουργήσει στους χώρους της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO κατά το διήμερο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, τις ώρες 10:00 – 19:00.

Επιπλέον, θα παραμείνει ανοιχτό και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

O Protergia 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Save

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.