Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ζωή Τηγανούρια «Women + One» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Ζωή Τηγανούρια «Women + One» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ζωή Τηγανούρια «Women + One»μία μουσικοθεατρική βραδιά με προσωπικές της συνθέσεις καθώς και κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, που με τα τραγούδια τους έχουν υμνήσει τη γυναικεία ύπαρξη

Zoe Tiganouria_Women+One_IMK_web

Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το «Women + One», τη Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 21:30. Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση με θηλυκή άποψη, μέσα από την ανάσα του ακορντεόν της, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 21:30, για μία ειδική εμφάνιση, η Ζωή Τηγανούρια με ταλαντούχες γυναίκες που συνοδεύονται από έναν άντρα, θα μας χαρίσει μία μουσικοθεατρική βραδιά με προσωπικές της συνθέσεις καθώς και κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, που με τα τραγούδια τους έχουν υμνήσει τη γυναικεία ύπαρξη.

Το «Women + One» αποτελεί μία ιδέα που δημιουργήθηκε για να δώσει ένα θηλυκό πρόσημο στην Τέχνη, σε μία παράσταση δυναμική και πρωτότυπη για τη γυναίκα σε όλους τους ρόλους της ζωής της, αυτόν της μάνας, της κόρης, της εργαζόμενης, της γυναίκας καλλιτέχνη…

Τη γνωστή σολίστ του ακορντεόν, συνθέτη και performer Ζωή Τηγανούρια πλαισιώνουν: η ταλαντούχα ηθοποιός και ερμηνεύτρια Πολυτίμη Γιώτα, η αισθαντική ερμηνεύτρια Υακίνθη Λάγιου, στο πιάνο η βραβευμένη σολίστ Τζένη Σουλκούκη, στο τσέλο η Μιρέλλα Ρούτση (πρώτο τσέλο της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων), στα κρουστά ο Στέλιος Γενεράλης και με τις ευρηματικές τους χορογραφίες η Αλίκη Μαυροειδή και η Έλενα Λιναρδάκη.

Ζωή Τηγανούρια
«Women + One»
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Αίθουσα 1, Ισογείου
Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 21:30
Διάρκεια: 120΄

Τιμές εισιτηρίων: 14€, γενική είσοδος

Πληροφορίες εδώ

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)

Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση

Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και
στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr
στα Εκδοτήρια Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)
και σε όλα τα καταστήματα Forthnet   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.