Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την έναρξη της διαδικασίας πώλησης του Athens Hilton ανακοίνωσε η Alpha Bank

Την έναρξη της διαδικασίας πώλησης του Athens Hilton ανακοίνωσε η Alpha Bank

Την έναρξη της διαδικασίας πώλησης του πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής της (97,3%) στο μετοχικό κεφάλαιο της «Ιονικής Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.», ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Athens Hilton, ανακοίνωσε η Alpha Bank.

ATH_HIlton_ExteriorΣύμφωνα με την ανακοίνωση, «η διαδικασία αποσκοπεί στην προσέλκυση επενδυτών υψηλού επιπέδου προς τον σκοπό περαιτέρω αναδείξεως της κορυφαίας αυτής ξενοδοχειακής μονάδας ως σημείου αναφοράς στην παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών διεθνούς επιπέδου».

Oι επενδυτές καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο πλαίσιο της διαδικασίας έως την Παρασκευή 11/03/2016.

Να σημειωθεί ότι με το διαγωνισμό πώλησης θα αλλάξει μεν ο ιδιοκτήτης του κτηρίου, ενώ η αμερικανική αλυσίδα Hilton θα συνεχίσει (τουλάχιστον για όσα χρόνια έχει ακόμα συμβόλαιο) τη διαχείριση (management) του ιστορικού ξενοδοχείου.

Το Hilton της Αθήνας άνοιξε στις 20 Απριλίου του 1963 και θεωρείται «εμβληματική επιχείρηση» του τουρισμού μας, καθώς ήταν το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που εντάχθηκε σε διεθνή αλυσίδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.