Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να λειτουργήσουν στην πλατεία Συντάγματος

Τα νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να λειτουργήσουν στην πλατεία Συντάγματος

syntagmaΤρεις γνωστοί ξενοδοχειακοί όμιλοι, ο όμιλος Electra, η Grecotel και τα MET ετοιμάζουν νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας.

  • Το Electra Metropolis Hotel, δυναμικότητας 223 δωματίων, του ξενοδοχειακού ομίλου Electra, στη Μητροπόλεως 15 – 17, στο κτήριο που για δεκαετίες στέγαζε το υπουργείο Παιδείας, πρόκειται να λειτουργήσει τον Ιούνιο.
  • Το MET34 Athens Hotel που θα διαθέτει επτά δωμάτια και σουίτες από 37 έως 77 τ.μ., στη Μητροπόλεως 34, θα λειτουργήσει στο τέλος Μαρτίου.
  • Επίσης το διατηρητέο κτήριο που στέγαζε το κατάστημα Χυτήρογλου, στη Μητροπόλεως 49, μετατρέπεται σε ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει υπό το managment της Grecotel.

Σε ξενοδοχεία αναμένεται να μετατραπούν και άλλα τρία κτήρια, κοντά στην πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας.

  • Το παλιό κτήριο γραφείων που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων 30 – 32, απέναντι από την Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.
  • Το διατηρητέο κτήριο που βρίσκεται επί των οδών Μητροπόλεως 27 και Πατρώου 9 – 11.
  • Καθώς και λίγο παραπάνω από την πλατεία Μοναστηρακίου, έχει δοθεί άδεια για χρήση ξενοδοχείου σε κτήριο επί των οδών Μητροπόλεως 65 και Κηρυκείου 6.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.