Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: 1 εκατομμύριο 360 χιλιάδες θέσεις σε τιμές προσφοράς έως τις 02...

Alitalia: 1 εκατομμύριο 360 χιλιάδες θέσεις σε τιμές προσφοράς έως τις 02 Φεβρουαρίου

Η Alitalia ξεκινά τη νέα Παγκόσμια καμπάνια Πωλήσεων του 2016

Alitalia AircraftH Alitalia από τη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου τρέχει, μια νέα παγκόσμια καμπάνια πωλήσεων σε 30 χώρες, προσφέροντας περισσότερες από 1 εκατομμύριο 360 χιλιάδες θέσεις σε τιμές προσφοράς για τις εσωτερικές και τις διεθνείς της πτήσεις.
Οι τιμές από Ελλάδα για Ιταλία ξεκινούν από €51 για ταξίδια απλής μετάβασης και για Ευρώπη από €89 για ταξίδια απλής μετάβασης, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών. Οι φιλοξενούμενοι της Alitalia μπορούν να επωφεληθούν τιμών προσφοράς στην Economy ή στην  Business Class, σε Ευρωπαϊκά ή Υπερατλαντικά ταξίδια στο 2016.

Αεροπορικά εισιτήρια στις τιμές προσφοράς είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 02 Φεβρουαρίου.

Η παγκόσμια καμπάνια πωλήσεων του αερομεταφορέα θα υποστηρίζεται από διαφημιστική καμπάνια σε όλη την Ιταλία και σε αγορές του εξωτερικού.

Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες προς άμεση πώληση στην ιστοσελίδα alitalia.com, μέσω του Ελληνικού Call Center της Alitalia  (τηλ. 210.99.88.888), των εκδοτηρίων εισιτηρίων αεροδρομίου και των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Στο alitalia.com υπάρχει σελίδα με περισσότερες πληροφορίες και με λεπτομέρειες για την  προσφορά, συμπεριλαμβανομένων των όρων και προϋποθέσεων της προσφοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.