Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 5 Προσωπικά αντικείμενα που χρειάζεσαι στο γραφείο

5 Προσωπικά αντικείμενα που χρειάζεσαι στο γραφείο

5 Προσωπική αντικείμενα που χρειάζεσαι στο γραφείοΠερνάμε πολλές ώρες στο γραφείο. Με αυτό σαν δεδομένο, είναι λογικό να έχετε μερικά πράγματα στο γραφείο που θα σας βοηθήσουν να μείνετε παραγωγικοί και χαρούμενοι.

Τα παρακάτω αντικείμενα θα βελτιώσουν δραματικά την ποιότητα ζωής και εργασίας σας. Τα έχετε;

1) Ένα πουλόβερ Γραφείο

Ένα πουλόβερ Γραφείο Έχετε ποτέ εργαστεί σε ένα γραφείο με ισχυρό κλιματιστικό;

Στην αρχή είναι αναζωογονητικό και βάζει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αλλά μπορείτε να έχετε πάρα πολύ από ένα καλό πράγμα. Για εκείνες τις ημέρες που το κλιματιστικό σας χτυπά σαν μια μέρα του Ιανουαρίου, ένα πουλόβερ γραφείο θα σας φανεί χρήσιμο. Αντί να διαμαρτύρεστε για το κρύο, απλά φορέστε το πουλόβερ σας, και αισθανθείτε άνετα.

Συμβουλή: Φέρτε ένα πουλόβερ που είναι απλό και επαγγελματικό. Αποφύγετε συνθήματα ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις στο αφεντικό ή τους πελάτες σας.

2) Ένα μικρό σετ προσωπικής περιποίησης

Hair-BrushΕίτε αντιμετωπίζετε τον άνεμο ή τη βροχή, είναι σημαντικό να ήμαστε περιποιημένη στο γραφείο. Γι ‘αυτό πολλοί επαγγελματίες έχουν ένα μικρό κιτ περιποίηση στο γραφείο. Για τους άνδρες, μπορείτε μια χτένα και ένα μικρό βουρτσάκι καθαρισμού υποδημάτων να αρκεί. Για τις γυναίκες, μπορεί να χρειαστεί κάτι περισσότερο.

 

 

 

3) Λίγα Σνακ

Λίγα ΣνακΦέρνοντας το δικό σας σνακ στο γραφείο είναι μια έξυπνη κίνηση για μερικούς λόγους. Κατ ‘αρχάς, είναι λιγότερο πιθανό να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε καραμέλες, σοκολάτες και άλλα ζαχαρώδη. Δεύτερον, θα είστε σε θέση να φάτε αμέσως – δεν θα περιμένετε στις γραμμές!

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το τι θα πάρετε για σνακ στο γραφείο.

Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα πακέτο μπάρες πρωτεΐνης. Ή θα μπορούσατε να έχετε συσκευάσει αμύγδαλα, ένα ανθεκτικό σούπερ τροφή που παρέχει πρωτεΐνη. Κατά γενικό κανόνα, σνακ υψηλής πρωτεΐνης είναι καλύτερο για να σας δώσει σημαντική ενέργεια.

4) Ένα καλό βιβλίο

Ένα καλό βιβλίοΑπό καιρό σε καιρό, υπάρχουν περίοδοι στο γραφείο που δεν έχετε δουλειά και ο χρόνος δεν περνάει. Για στιγμές σαν και αυτές, ένα καλό επαγγελματικό βιβλίο ή περιοδικό είναι χρήσιμο στο γραφείο. Και για εκείνες τις ημέρες άγχους στο γραφείο, έχοντας ένα καλό βιβλίο για να διαβάσει για λίγα λεπτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε το μυαλό από το άγχος της καθημερινότητα.

 

 

5) Ένα φορτιστή τηλεφώνου

Ένα φορτιστή τηλεφώνου Ένα νεκρό κινητό τηλέφωνο είναι βαθιά απογοητευτικό! Όλες τις επαφές σας, τα μηνύματα, παιχνίδια και άλλα χρήσιμα είναι κλειδωμένα σε μια άχρηστη συσκευή.

Με 25 Ευρώ παίρνετε ένα εφεδρικό φορτιστή κινητού τηλεφώνου και αποφεύγετε αυτό το πρόβλημα.

Με ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου στο γραφείο θα φεύγετε από το γραφείο κάθε μέρα με μια πλήρη φόρτιση. Ορισμένα τηλέφωνα σας αφήνουν να τα φορτίζετε, συνδέοντας το στον υπολογιστή του γραφείου σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.