Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 1ο SETE Tourism Crowdhackathon Καινοτομώντας στον τομέα του τουρισμού

1ο SETE Tourism Crowdhackathon Καινοτομώντας στον τομέα του τουρισμού

1st_SETE_Tourism CrowdhackathonΣτη διοργάνωση του 1ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Εφαρμογών για τον Τουρισμό προχωρά ο ΣΕΤΕ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού και του πρωταγωνιστικού ρόλου που διαδραματίζει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Η Εκδήλωση με θέμα: “SETE Tourism Crowdhackathon, Innovating with Open Data” θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Στο SETE Tourism Crowdhackathon καλούνται να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, επαγγελματίες του τουρισμού, ειδικοί στην επικοινωνία και το marketing, μαθητές και φοιτητές  και γενικότερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει. Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να συμβάλουν ενεργά στη δημιουργία εφαρμογών που συντελούν στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού, βελτιώνουν τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες και συμβάλλουν στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Στο SETE Tourism Crowdhackathon καλούνται επίσης να συμμετέχουν ενεργά φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, διαθέτοντας ανοιχτά δεδομένα (Open Data) σε τομείς σχετικούς με τον τουρισμό.

Στόχος του 1ου SETE Tourism Crowdhackathon είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και χρήσιμα εργαλεία, καινοτόμες εφαρμογές και μεθοδολογίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, ώστε να εξελιχθούν και να χρησιμοποιούνται από Mέλη του ΣΕΤΕ καθώς και από κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.