Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σταθερά στο Ακρόπολις η ΕΚΟ

Σταθερά στο Ακρόπολις η ΕΚΟ

acro_2015_headerΓια ακόμα μία χρονιά η ελληνική εταιρεία ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, βρίσκεται δίπλα στο Ράλλυ Ακρόπολις με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού για τη διοργάνωση του 2015.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αυτής της τόσο σημαντικής συνεργασίας, και μάλιστα εν μέσω της συγκεκριμένης, δύσκολης οικονομικά περιόδου.
Η ΕΚΟ, και ειδικότερα η νέα, βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 100 οκτανίων, αυτήν τη χρονιά ονοματοδοτεί δύο ειδικές διαδρομές, και συγκεκριμένα τις «EKO Racing Κινέτα», που θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών αυτοκινήτων, και «EKO Racing Ζήρεια», που πάντα αποτελεί βαρόμετρο στην εξέλιξη του αγώνα.
Την ίδια ώρα, θα βρεθεί πίσω από την οργάνωση εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του Ράλλυ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο χώρο της ΕΚΟ στο Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, το χώρο που θα φιλοξενήσει και φέτος την Τελετή Τερματισμού του αγώνα!
Η υποστήριξη του θεσμού από μια εταιρεία όπως την ΕΚΟ, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών για πάνω από σαράντα χρόνια, καλύπτοντας όλη την ελληνική επικράτεια, αποτελεί τιμή για την Οργάνωση του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.