Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Μαγνησία στη Travel Turkey 2014

Η Μαγνησία στη Travel Turkey 2014

Magnesia_Travel_Turkey_2014Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου,  Ζαγοράς – Μουρεσίου  και τις Ενώσεις Ξενοδόχων Β. Σποράδων συμμετείχε στην Τουριστική Έκθεση Travel Turkey 2014 που έλαβε χώρα το διάστημα 4-7 Δεκεμβρίου 2014 στην Σμύρνη.

Στα πλαίσια της έκθεσης ο Πρόεδρος κ. Ζαφείρης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Μαγνησίας κ. Μπασδάνης Αριστοτέλης,  και το Μέλος του Επιμελητηρίου κα. Καμμένου Θέκλα συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ε. Demirtas, όπου συζήτησαν θέματα προώθησης της περιοχής της Μαγνησίας στην τουρκική αγορά.  Επίσης συζητήθηκε το θέμα της σύνδεσης του λιμανιού της Σμύρνης με το λιμάνι του Βόλου καθώς επίσης και της υποστήριξης της σύνδεσης των αεροδρομίων Θεσσαλονίκης-Σμύρνης.

Στην συνέχεια ο κ. Demirtas επισκέφτηκε το ελληνικό περίπτερο και αναφερόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε το θαυμασμό του για την περιοχής μας που επισκέφτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Ιδιαίτερη θετική εντύπωση έκανε η παρουσίαση βίντεο στην τούρκικη γλωσσά, το οποίο επιμελήθηκε ο Δήμος Βόλου και το Τμήμα Τουρισμού.

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 η ελληνική αποστολή συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Γραφείων Τουρκιάς TOURSAB όπου έγινε παρουσίαση της περιοχής μας. Η  TOURSAB δέχθηκε την πρόταση της ελληνικής αποστολής για την  δημιουργία Fam Trip  στην περιοχή μας. Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση στο χώρο της έκθεσης σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους η παρουσίαση των ξενοδοχείων και γενικότερα των τουριστικών υποδομών της περιοχής μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωσαν  οι τουριστικοί  πράκτορες στην πιθανότητα σύνδεσης του αεροδρόμιου του Βόλου με την Μυτιλήνη  λόγο της πολύ εύκολης πρόσβασης στην Μυτιλήνη από την Σμύρνη. Πραγματοποιήθηκαν  αρκετές Β2Β συναντήσεις με εκπρόσωπους τούρκικων και ξένων πρακτορείων.

Καθ’ όλη την  διάρκεια της έκθεσης διαπιστώθηκε πολύ θετικό κλίμα για μια περιοχή όπως η Μαγνησία η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή.

Η  επαγγελματική παρουσίαση της περιοχής από την κα. Θέκλα Καμμένου από το Four Ways Travel  και τον κ. Δημήτρη Λεβέντη από το Les Hirondelles και η δυνατότητα δημιουργίας τουριστικών πακέτων σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην περιοχή μας, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όταν οι επαγγελματίες συνεργάζονται με επαγγελματίες όταν μιλούν την ίδια γλώσσα μόνο θετικά αποτέλεσμα μπορούν να φέρουν. Ιδιαίτερη σημασία είχε η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του αεροδρόμιου της Τζένοβα – Ιταλία, ο οποίος εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας και προγραμματίστηκε επομένη συνάντηση προκειμένου να  διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας Θα ήθελε να ευχαριστήσει  τον Πρόεδρο Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δήμου Βόλου κ. Θεοδώρου Θάνο, τον Πρόεδρο Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου κ. Σουλδάτο Απόστολο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνη Αριστοτέλη και τους Προέδρους των Ενώσεων Ξενοδόχων Β. Σποράδων που άλλη μια φορά απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα τις εταιρίες ΕΨΑ, και ΔΥΑΣ για την ευγενική προσφορά τοπικών προϊόντων της περιοχής μας τα οποία  κόσμησαν το περίπτερο και προσφέρθηκαν στους επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.