Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 100% Hotel Show 2015: Μία Σύγχρονη Επαγγελματική Έκθεση

100% Hotel Show 2015: Μία Σύγχρονη Επαγγελματική Έκθεση

100_Hotel_showΌπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η 2η διοργάνωση του επιτυχημένου 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Ιανουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.
Το 100% Hotel Show αποτελεί ένα σύγχρονο trade show, που εστιάζει στις ανάγκες του ξενοδόχου και των επαγγελματιών παροχής προϊόντων και υπηρεσιών τουρισμού.

Από την πρώτη διοργάνωση του 2014, σημαντική καινοτομία αποτέλεσε η εκθεσιακή δομή, που αναπτύσσεται σε 6 στάδια-βήματα, οδηγώντας τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στην πορεία ανάπτυξης του ξενοδοχειακού και τουριστικού προϊόντος, ξεκινώντας από την αρχή! Από την απόφαση επένδυσης μέχρι και την τελική τοποθέτηση του προϊόντος στην αγορά. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότατα να περιηγηθεί και να μιλήσει με εταιρείες σε κάθε στάδιο δημιουργίας ενός ξενοδοχείου, αφού η κατανομή των εκθετών γίνεται σύμφωνα με τα βήματα ανάπτυξής του.

Η ουσιαστική όμως καινοτομία του 100% Hotel Show, είναι το γεγονός ότι τοποθετεί τον επισκέπτη, ξενοδόχο-επιχειρηματία-επαγγελματία του τουρισμού, στο επίκεντρο της διοργάνωσης.  Ο επισκέπτης αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας. Το 100% Hotel Show, έρχεται να καλύψει τις δικές του ανάγκες και στην ενημέρωση και στην επικοινωνία.  

Οι επισκέπτες καταθέτουν τις ανάγκες τους κατά τη διάρκεια, αλλά και πριν από τη διοργάνωση και “υποχρεώνονται” να συμμετάσχουν σε δράσεις, που θα επιλέξουν, με στόχο τη δικτύωση και την επαγγελματική εξέλιξη – ανάπτυξη (Networking και Business Development). Η δικτύωση αυτή δεν αφορά μόνο στις συνέργειες με τους εκθέτες, αλλά και με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

    Oι συνεργασίες που συντελούνται και σήμερα από την οργανωτική επιτροπή της έκθεσης επιδιώκουν η πλατφόρμα που παρέχει το 100% Hotel Show, να γίνει εφαλτήριο βήμα για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ ξενοδόχων και άλλων επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

    Συνεργασίες μεταξύ ξενοδοχείων και  ταξιδιωτικών γραφείων. Συνεργασίες που θα προτείνουν προγράμματα διακοπών με ενασχολήσεις, δραστηριότητες και αξιοποίηση του ταξιδιού με τον καλύτερο τρόπο τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και την περιοχή του καταλύματος.

    Συνεργασίες μεταξύ ξενοδοχείων και αρχιτεκτονικών γραφείων για κατασκευές και ανακαινίσεις. Συνεργασίες που θα αποσκοπούν σε συνέργειες που θα βελτιώνουν τις παρεχόμενες από τον ξενοδόχο υπηρεσίες και το συνολικά προσφερόμενο τουριστικό προϊόν.

Φιλοξενούμενοι Επισκέπτες (Hosted Buyers)
Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας της 100% Hotel Show, αποτελεί η ενεργή παρουσία και συμμετοχή Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (Travel Agents) και Οργανωτών Ταξιδιών (Τour Operators) από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσον αφορά στα γραφεία από το εξωτερικό, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του ΗΑΤΤΑ, στην έκθεση θα έχουν παρουσία Hosted Buyers με ενδιαφέρον για την Ελλάδα, οι οποίοι θα συναντηθούν, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, διευθυντές και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωπους ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων, κατόπιν προσχεδιασμένων και προγραμματισμένων συναντήσεων.

Εκδηλώσεις
Σημαντικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα, θα έχουν ως θέμα υλοποιήσιμες ιδέες και προτάσεις για συνέργειες με προοπτική και μετρήσιμα αποτελέσματα. Οι εκδηλώσεις αυτές  θα ενισχύσουν το προφίλ της έκθεσης  και θα συντελέσουν στην προσέλευση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών.

Νέοι Επαγγελματίες – Φοιτητές – Σπουδαστές
Το 100% Hotel Show φιλοδοξεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και νέων ιδεών για νέους επαγγελματίες, αλλά και επενδυτές, που θέλουν να αναπτυχθούν στο ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα. Όπως κάθε Premium Trade Show, το 100% Hotel Show θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, αλλά και στην υψηλή εξειδίκευση.
Επίσης φοιτητές-σπουδαστές, από όλους τους χώρους, είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι στο 100% Hotel Show, καθώς αποτελούν το μέλλον της Χώρας σε όλα τα επίπεδα και η νέα γενιά είναι πάντα ο καλύτερος αποδέκτης και φορέας κάθε καινοτομίας.

Η ιδέα, το “Concept”
Το 100% Hotel Show αποτελεί την πλέον πρωτοποριακή διοργάνωση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από διαφορετικούς χώρους.  Εκτός από τον κατασκευαστικό και τον τομέα εξοπλισμού ξενοδοχείων, στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιαστούν συμβατικές και πρωτοποριακές λύσεις, μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στις υπηρεσίες, την καινοτομία, αλλά και την Online εποχή στην οποία έχει εισέλθει ο Τουρισμός.

Ο Επισκέπτης ωφελείται – Why Visit
Το 100% Hotel Show καλύπτει το κενό για μία επαγγελματική έκθεση, που έχει ως κεντρικό άξονα το ξενοδοχείο και στόχο να προάγει την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος. Στο πλαίσιο αυτό και με αυτήν την προοπτική θα επιχειρήσει τη συσχέτιση όλων των παραγωγικών κλάδων (τόσο σε προϊοντικό, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών) με την πολύ σημαντική αυτή οικονομική δραστηριότητα για την Ελλάδα, που είναι ο Τουρισμός.

Ο Εκθέτης ωφελείται – Why Exibit
Το 100% Hotel Show αποτελεί το νέο και απόλυτα εξειδικευμένο event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού και αποσκοπεί στην προσέλκυση επισκεπτών, που ενδιαφέρονται άμεσα ή έμμεσα για την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση του προϊόντος και των υπηρεσιών τους, μέσα και από δυνητικές συνέργειες και συνεργασίες.
Οι εκθέτες του 100% Hotel Show έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα δυνητικό αγοραστικό κοινό υψηλού ενδιαφέροντος με σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης επικερδών συμφωνιών.
Το στρατηγικά σχεδιασμένο περιβάλλον της έκθεσης προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα ενημέρωσης, δικτύωσης και ανάπτυξης των εταιρειών που θα  συμμετάσχουν.

Με την ανακαίνιση να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των ξενοδοχείων, το 100% Hotel Show, σε στρατηγική συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Design Lab, θα παρουσιάσει εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις. Ο συνδυασμός του Design Lab, του σημαντικότερου θεσμού στο χώρο της Αρχιτεκτονικής και της Διακόσμησης, με την υψηλή Τουριστική τεχνογνωσία της ομάδας του 100% Hotel Show, στοχεύει σε μία ποιοτική ενημέρωση  και πληροφόρηση των επισκεπτών ξενοδόχων του 100% Hotel Show 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.