Αρχική Αθλητικά «Παναθήναια 2014», Με περισσότερους από 4.000 δρομείς, που έτρεξαν μία ιστορική μέρα...

«Παναθήναια 2014», Με περισσότερους από 4.000 δρομείς, που έτρεξαν μία ιστορική μέρα για την πόλη της Αθήνας

2014_0Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί… Αγαπάμε τη ζωή», την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων οργάνωσε στο κέντρο της Αθήνας τον 1ο Απογευματινό αγώνα δρόμου «Παναθήναια 2014».

Με περισσότερους από 4.000 δρομείς, που έτρεξαν μία ιστορική μέρα για την πόλη, τη μέρα που η Αθήνα γιορτάζει το τέλος της γερμανικής κατοχής (12.10.1944).

Μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα «Παναθήναια 2014» ζώντας μοναδικές στιγμές στους δρόμους της πόλης. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 17.00 και αναλόγως τις δυνατότητες και τη διάθεση του, ο κάθε δρομέας μπορούσε να συμμετάσχει σε μία από τις τρεις διαδρομές,  8 χλμ  (για ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών), 3 χλμ (για ενήλικες και παιδιά) και 1000μ. (Α.με.Α).

Ο 1ος Απογευματινός Αγώνα Δρόμου «Παναθήναια 2014» οργανώθηκε από τον  Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί… Αγαπάμε τη ζωή».

Από τις 16.00 έως την έναρξη των αγώνων η Athens Big Band με δυνατή μουσική από παγκόσμιες jazz επιτυχίες  προετοίμασε ευχάριστα τους δρομείς, ενώ το ρυθμό θα κράτησαν οι μουσικοί παραγωγοί του «Αθήνα 9.84», Ελένη Σούρδη στο Παναθηναϊκό Στάδιο και Αριστέα Γιάννου στη διαδρομή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.