Αρχική Αεροπορικά Νέα Παρατείνουν την απεργία τους οι πιλότοι της Air France

Παρατείνουν την απεργία τους οι πιλότοι της Air France

pilots_strike Τη συνέχιση της απεργίας τους ως τις 26 Σεπτεμβρίου, ψήφισαν σήμερα Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη πλειοψηφία οι πιλότοι της Air France.

Η Air France ανακοίνωσε τη Παρασκευή ότι μόνο το 45% των προγραμματισμένων πτήσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί τη Κυριακή, με μόλις το 38% των πτήσεων να πραγματοποιούνται, το χαμηλότερο ποσοστό από τη Δευτέρα που ξεκίνησε η απεργία, δήλωσε ο επικεφαλής της ένωσης SNPL JeanLouis Barber, ενώ ζήτησε συνάντηση με το Γάλλο πρωθυπουργό Manuel Valls για να βοηθήσει στην επίλυση της σύγκρουσης με τη διοίκηση.

Οι πιλότοι διαμαρτύρονται για τα σχέδια της Air France να επεκτείνει τη χαμηλού κόστους θυγατρική της Transavia, με τη δημιουργία ξένων βάσεων, ώστε να μπορέσει να αντεπιτεθεί ενάντια του έντονου ανταγωνισμού.

Η επέκταση της Transavia είναι μέρος ενός νέου στρατηγικού σχεδίου που παρουσιάστηκε αυτό το μήνα, με στόχο την αύξηση των κερδών. Οι προτάσεις είναι αύξηση του στόλου της Transavia σε 100 αεροσκάφη μέχρι το 2017, με στόχο να υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των επιβατών σε 20 εκατομμύρια .

Πηγή: Reuters

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.