Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Ουδεμία σχέση έχουμε με την εκδήλωση «Ελληνορωσικές σχέσεις» 27-28/9/14

Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Ουδεμία σχέση έχουμε με την εκδήλωση «Ελληνορωσικές σχέσεις» 27-28/9/14

Ellinorosiko_EpimelitirioΤο Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με ένα συνέδριο με θέμα «Ελληνορωσικές σχέσεις» στις 27-28  Σεπτεμβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη και οποιαδήποτε χρήση του ονόματός του και του λογότυπού του είναι παράνομη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου έχει ως εξής:

Σχετικά με την πρόσκληση που έχει κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες στην Ελληνική αγορά και φέρει το όνομα «Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων» για ένα συνέδριο με θέμα «Ελληνορωσικές σχέσεις» στις 27-28  Σεπτεμβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την συγκεκριμένη εκδήλωση και οποιαδήποτε χρήση του ονόματός του και του λογότυπού του είναι παράνομη.
 
Η εκδήλωση οργανώνεται από σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνεχίζει να φέρει τον τίτλο  «Επιμελητήριο»,  παρά τις σχετικές αρνητικές γνωματεύσεις των επίσημων και αρμόδιων  φορέων – του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (το οποίο και ενημέρωσε αρμοδίως και το Υπουργείο Εξωτερικών) και της Πρεσβείας της Ρωσίας.   Επιπλέον με αυτόν τον τίτλο  πραγματοποιούνται στον ηλεκτρονικό τύπο σχετικά δημοσιεύματα  για την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου παράλληλα εμφανίζεται και ο λογότυπος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
 
Δεδομένου ότι πρόκειται για παράνομη χρήση του όρου «Επιμελητήριο» και του αναγνωριστικού σήματος του  Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο  επιφυλάσσεται να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία του ονόματος, του σήματος και του κύρους του.
 
Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο/Российско-Греческая Торговая Палата στηρίζει και ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια σύσφιξης των Ελληνορωσικών εμπορικών σχέσεων από κάθε φορέα η σύλλογο, που θέλει να δραστηριοποιηθεί σε αυτές,  με την προϋπόθεση του σεβασμού των νόμων και των σχετικών διατάξεων.   
 
 
Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.