Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Thessaloniki Convention Bureau Παρουσίαση Σχεδίου Δράσης για την Ανάδειξη της Συνεδριακής Θεσσαλονίκης

Thessaloniki Convention Bureau Παρουσίαση Σχεδίου Δράσης για την Ανάδειξη της Συνεδριακής Θεσσαλονίκης

Thessaloniki convention bureau logoΕδώ και μερικούς μόλις μήνες, δημιουργήθηκε το Thessaloniki Convention Bureau, ο νέος φορέας που βασικό στόχο έχει την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακό προορισμό και την ανάδειξή της στον παγκόσμιο χάρτη για διεκδίκηση διεθνών συνεδρίων και διοργανώσεων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αναζωογόνηση της οικονομίας και της τοπικής αγοράς.
 
Το Thessaloniki Convention Bureau θα λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για την προσέλκυση συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη, θα βοηθήσει στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της περιοχής, θα αναπτύξει στρατηγικές με στόχο τη μεγιστοποίηση της διεθνούς προβολής της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να επιτύχει αύξηση των συνεδρίων.
 
Το Thessaloniki Convention Bureau παρουσιάζει τον σχεδιασμό λειτουργίας και το πλάνο δράσης του για το επόμενο διάστημα, καθώς αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια που απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και θεσμικούς φορείς, σε οργανισμούς, ιδρύματα, συλλόγους, επιμελητήρια και εκπροσώπους του εμπορικού κλάδου.
 
Η πρώτη αυτή ανοιχτή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαΐου και ώρα 17:30 στην αίθουσα “Αλέξανδρος” του ξενοδοχείου Makedonia Palace, επιδιώκοντας παράλληλα να αποτελέσει μια αφορμή για την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, τη δημιουργία συνεργειών και τη συζήτηση γύρω από την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.