Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Hospitality.now: Οι βέλτιστες πρακτικές ανοίγουν το δρόμο και τη σεζόν

Hospitality.now: Οι βέλτιστες πρακτικές ανοίγουν το δρόμο και τη σεζόν

Hospitality Now 2014
Στιγμιότυπο από το Συνέδριο

Οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου διαθέτουν υποδομές και υπηρεσίες ικανές να προσελκύσουν τουρισμό υψηλού επιπέδου από την Ανοιξη μέχρι το Φθινόπωρο.

Hospitality Now 2014 Isabella Zampetaki
Η κα Ισαμπέλλα Ζαμπετάκη, συντονίστρια των ομιλητών, στο συνέδριο Hospitality.now

Το παραπάνω ήταν ένα από τα βασικά συμπεράσματα του συνεδρίου Hospitality.now, που διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στην Αθήνα.

Ανάμεσα στις 38 βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και φορέων που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο, συμπεριλαμβάνονται οι δράσεις  επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου της ΤΕΜΕΣ, οι περιβαλλοντικές πρακτικές του Ομίλου ΣΑΝΗ, η πολιτική fraud prevention της TravelPlanet24, οι υπηρεσίες για οικογένειες του Thalatta Seaside Resort και η πρωτοβουλία «Ελληνικό Πρωινό» του ΞΕΕ.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν επίσης σημαντικές επενδύσεις όπως αυτές του Nikki Beach Resort & Spa, το οποίο και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Αύγουστο, του Radisson Blu Crete και της αεροπορικής εταιρείας Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη.

Το Hospitality.now αποτέλεσε χώρο δημιουργικών ζυμώσεων μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών που επιζητούν την εξέλιξη της ποιότητας των προϊόντων των επιχειρήσεων και των φορέων τους, αλλά και του εθνικού μας τουριστικού προϊόντος συνολικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.