Αρχική Αεροπορικά Νέα H SINGAPORE AIRLINES ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ GRAND PRIX ΤΗΣ FORMULA 1® ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ

H SINGAPORE AIRLINES ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ GRAND PRIX ΤΗΣ FORMULA 1® ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ

Singapore-AirlinesΗ Singapore Airlines υπέγραψε συμφωνία με τον Όμιλο της Formula One για την ανάληψη του ρόλου του επίσημου χορηγού του Grand Prix της FORMULA 1® Σιγκαπούρης.

Ως εκ τούτου, η φετινή διοργάνωση θα ονομαστεί «2014 FORMULA 1 Singapore Airlines Singapore GRAND PRIX» και θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου στο Marina Bay Street Circuit (στο λιμάνι της Σιγκαπούρης).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε ο επίσημος χορηγός ενός από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες στο καλεντάρι της F1® και διπλά χαρούμενοι που το γεγονός αυτό θα συμπέσει του χρόνου με την επέτειο των 50στών γενεθλίων της Singapore», δηλώνει ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong. «Η Singapore Airlines υποστήριζε ανέκαθεν την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού. Η συμμετοχή μας στο πρώτο νυχτερινό αγώνα της F1® παγκοσμίως, θα λειτουργήσει εις όφελος των κατοίκων της Σιγκαπούρης αλλά και των επισκεπτών της».

Ο CEO του Ομίλου της Formula One, Bernie Ecclestone αναφέρει: «Είμαστε χαρούμενοι που η Singapore Airlines εντάσσεται στην οικογένεια της Formula 1® ως επίσημος χορηγός του εξαιρετικά δημοφιλούς Grand Prix της FORMULA 1® Σιγκαπούρης, του πρώτου νυχτερινού αγώνα F1® που  καταδεικνύει τη διορατικότητα της Σιγκαπούρης, αξία που υπηρετεί πιστά και η Singapore Airlines».

Από την πλευρά του ο κ. Ong Beng Seng της GP Pte Ltd Σιγκαπούρης, δηλώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε Singapore Airlines ως επίσημο χορηγό του Grand Prix της FORMULA 1® Σιγκαπούρης. Δεδομένης της πρωτοφανούς παγκόσμιας εμβέλειας της εταιρικής εικόνας της, η συγκεκριμένη συνεργασία θα εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει εξαιρετικές ευκαιρίες για την προώθηση τόσο της Σιγκαπούρης όσο και της Formula 1® ανά τον κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.