Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Ιρακ κ. Liwa Smaysim...

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Ιρακ κ. Liwa Smaysim είχε η Υπουργός Τουρισμού Κα Κεφαλογιάννη

Olga Kefalogianni - Liwa SmaysimΗ υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε τη Δευτέρα, στο υπουργείο Τουρισμού, με τον υπουργό Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Ιρακ κ. Liwa Smaysim o οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο, με θέμα Ευρώπη και Αραβικός Κόσμος που διοργανώνει το περιοδικό Economist.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε να γίνει επικαιροποίηση της υφιστάμενης τουριστικής συμφωνίας, που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών από το 1981. Επίσης έγινε επισκόπηση των διμερών ζητημάτων. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συζήτηση, για το θέμα των θεωρήσεων (visa) αλλά και για την προοπτική αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Αθήνας – Βαγδάτης – Ερμπίλ.
Τέλος ο κ. Liwa Smaysim ενημέρωσε την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του (εκλογές στο Ιράκ) αλλά και για την αύξηση της τουριστικής κίνησης στο Ιράκ, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του, τα τελευταία χρόνια, όπως είπε.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.