Αρχική Αεροπορικά Νέα Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη με τους αερολιμενάρχες και τους διευθυντές υπηρεσιών της ΥΠΑ

Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη με τους αερολιμενάρχες και τους διευθυντές υπηρεσιών της ΥΠΑ

Μιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΣύσκεψη με τους αερολιμενάρχες και τους διευθυντές υπηρεσιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας συγκάλεσε την Τρίτη 6 Μαΐου 2014, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με θέμα τις άμεσες παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν, αλλά και την έγκαιρη πρόληψη και επίλυση πιθανών προβλημάτων στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ ζήτησε από τους αερολιμενάρχες να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Παράλληλα, ανακοίνωσε την εξασφάλιση 2 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τα οποία θα διατεθούν στην ΥΠΑ για την κάλυψη άμεσων αναγκών.
Τέλος, ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ  επεσήμανε τον κομβικό ρόλο της αεροναυτιλίας και της αεροδρομιακής κοινότητας και ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση και το συντονισμό όλων των υπηρεσιών της ΥΠΑ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η Ελλάδα χρειάζεται συνέργειες και συνεργασίες. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όλοι μαζί, ώστε να ανταποκριθούμε στην κρισιμότητα της προσεχούς τουριστικής περιόδου».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. έγκαιρη και επίκαιρη η διασκεδαστική αυτή συνάντηση με τους κακόμοιρους διαχειριστές των χρυσοφόρων περιφερειακών αεροδρομίων μας!!!
    νομίζει πραγματικά ο υπουργός ότι απευθύνεται σε πολίτες μπανανίας!
    2 εκ. τον Μάιο του 14 για κάλυψη προβλημάτων άνω των 2δις, γνωστών από δεκαετίας…!
    μπανανία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.