Αρχική General Ο Μ. Βαρβιτσιώτης εγκαινίασε τη 1η έκθεση Mediterranean Yacht Show

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης εγκαινίασε τη 1η έκθεση Mediterranean Yacht Show

Mediterranean yacht show-Nafplio 2014Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Μαϊου 2014 τα εγκαίνια της 1ης έκθεσης Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο από τον υπουργό Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη,τον υπουργό ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη, τον υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού Γ.Ανδριανό, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, τον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μ. Σκουλικίδη, τον προέδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Σ. Αυγουστόπουλο, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπ. Μαρίνο και τον περιφερειακό σύμβουλο Β.Σιδέρη.

Η Mediterranean Yacht Show, θα διαρκέσει έως 7 Μαΐου και με διοργανωτές τον  Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (GYA) σε συνεργασία με την περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας.

Πρόκειται για μια έκθεση πολυτελών σκαφών, στην οποία θα παρουσιαστούν περισσότερες από 60 θαλαμηγοί μέχρι 60 μέτρων και με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 12 επιβατών.
Η έκθεση απευθύνεται σε πράκτορες του εξωτερικού οι οποίοι θα έρθουν με σκοπό να γνωρίσουν τα πληρώματα από κοντά και να κλείσουν συμφωνίες ώστε τα σκάφη να ναυλωθούν από τουρίστες με ακριβά γούστα και μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος σημείωσε ότι η διοργάνωση της εν λόγω έκθεσης είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για το Ναύπλιο. Επίσης, αναφέρθηκε σε σημαντικά έργα που προγραμματίζονται στο λιμάνι για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, όπως η δημιουργία μαρίνας ελλιμενισμού 270 σκαφών και οι εργασίες εκβάθυνσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των κρουαζιερόπλοιων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.