Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η trivago παρουσιάζει το εργαλείο ‘Hotel Manager’ για τους ξενοδόχους και το...

Η trivago παρουσιάζει το εργαλείο ‘Hotel Manager’ για τους ξενοδόχους και το πρώτο Διεθνές webinar ενημέρωσης

trivago H μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr παρουσιάζει το νέο διαδικτυακό εργαλείο για τους ξενοδόχους, Hotel Manager.

Πρόκειται για τη νέα δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα που βοηθά τους ξενοδόχους να αυξήσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία αλλά και τις κρατήσεις. Η νέα πλατφόρμα καθώς και η λειτουργία της, θα παρουσιαστούν την 14η Μαΐου σε webinar ελεύθερης συμμετοχής και ώρα 3 μ.μ από την Natalie Gardner, υπεύθυνη Hotel Relations για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Hotel Manager
Η πλατφόρμα της trivago, το απόλυτο εργαλείο για τους ξενοδόχους, λανσαρίστηκε στις 22 Απριλίου 2014 και πλέον ήρθε η ώρα να συστηθεί επίσημα στο κοινό. Σκοπός του είναι να παράσχει στους ξενοδόχους όλα εκείνα τα εργαλεία και τις πληροφορίες, τα οποία είναι απαραίτητα για να ενδυναμώσουν την online παρουσία τους. Θελκτικό προφίλ, το οποίο εν δυνάμει μπορεί να αποφέρει πληθώρα περισσοτέρων κρατήσεων είναι το κυρίαρχο όφελος, χρησιμοποιώντας την trivago Hotel Manager.  Η trivago  μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξε στους 6 παράγοντες, ικανούς να επηρεάσουν την κατάταξη των καταλυμάτων, την προβολή και συνακόλουθα τον αριθμό των κρατήσεων :
 
·         Πληροφορίες ξενοδοχείου
·         Κριτικές και βαθμολογία
·         Εικόνες και Πολυμέσα
·         Τιμές
·         Ενεργή επικοινωνία
·         Άμεσες αναζητήσεις
 
Δημιουργώντας λογαριασμό στην Hotel Manager πλατφόρμα οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων αποκτούν πρόσβαση σε συμβουλές και μικρά μυστικά για να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα ή και να βελτιώσουν σημαντικά τα ποσοστά τους στους έξι αυτούς παράγοντες, πυλώνες της διαδικτυακής τους παρουσίας στην trivago. Επιπροσθέτως , οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  την επίδοση του καταλύματος τους καθώς και των ανταγωνιστικών ως προς σε αυτούς.
 
Αν έπρεπε να οριστεί με 3 χαρακτηριστικά η νέα πλατφόρμα Hotel Manager τότε αυτά θα ήταν: εύχρηστα εργαλεία που προσφέρει στον ξενοδόχο σχετικά με τις εμφανίσεις, τα clicks και τις κρατήσεις, απλό layout και καθόλα εύχρηστη. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.