Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο «Σελήνη» αύριο, παρουσίαση και γευσιγνωσία των κρασιών της σοδειάς του 2013

Στο «Σελήνη» αύριο, παρουσίαση και γευσιγνωσία των κρασιών της σοδειάς του 2013

wines«Vedema 2013» παρουσίαση και γευσιγνωσία των κρασιών της σοδειάς του 2013 από τα οινοποιεία της Σαντορίνης στο εστιατόριο «Σελήνη»

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της και τους καλεί να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να συμμετέχουν στην εκδήλωση «Vedema 2013» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 11.00 – 19.00 στο εστιατόριο «Σελήνη» κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν και θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία των τοπικών Θηραϊκών κρασιών της σοδειάς του 2013, με την υποστήριξη και συμμετοχή όλων των οινοποιείων της Σαντορίνης.

Τείνει να γίνει παράδοση η έκθεση κρασιών Vedema, που πραγματοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια, την πρώτη Κυριακή του Απριλίου, στους χώρους του εστιατορίου Σελήνη.

Το ραντεβού για τη φετινή Vedema, όπου και θα παρουσιαστούν τα σαντορινιά κρασιά της τελευταίας σοδειάς (2013), έχει δοθεί για την ερχόμενη Κυριακή, 6 Απριλίου 2014, ώρα 11:00-19:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διοργανωτής των εκθέσεων Vedema είναι το εστιατόριο Σελήνη με συνδιοργανωτή την εταιρεία Ηλιότοπος.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης σας καλεί να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση και να γνωρίσετε τα τοπικά κρασιά της τελευταίας σοδειάς της Σαντορίνης, συμμετέχοντας στην εκδήλωση  «Vedema 2013» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «2014 Έτος Πολιτισμού στο Νότιο Αιγαίο» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας.

Στο πλαίσιο των στόχων της, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στηρίζει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία υποστήριξης των προϊόντων του νησιού, όπως επίσης των επιχειρήσεων και ανθρώπων τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.