Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Προβλήματα αύριο στις μετακινήσεις των Αθηναίων

Προβλήματα αύριο στις μετακινήσεις των Αθηναίων

metroΠροβλήματα θα αντιμετωπίσουν αύριο στις μετακινήσεις τους οι Αθηναίοι. Ενόψει της επίσκεψής της Καγκελαρίου της Γερμανίας ‘Ανγκελα Μέρκελ και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία “Σταθερές Συγκοινωνίες”, την Παρασκευή 11 Απριλίου, θα κλείνουν σταδιακά σταθμοί του μετρό, έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας.

Από τις 13:30 θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό “Ευαγγελισμός” και “Μέγαρο Μουσικής”, ενώ στις 18:00 το απόγευμα θα κλείσουν οι σταθμοί “Σύνταγμα” και “Ακρόπολη”.

Την ίδια στιγμή, η ελληνική αστυνομία, απαγόρευσε συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας για αύριο από τις 11:30 το πρωί έως τις 21:30 το βράδυ. 

Παρά την απαγόρευση, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν καλέσει τον κόσμο σε συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «η επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Μέρκελ

Το πρόγραμμα της καγκελαρίου αρχίζει στις 15:15, με την παρουσία της μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε φόρουμ με νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς, ακολούθως, δε στις 16:20, θα συναντηθούν με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στις 17:30 η κ. Μέρκελ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσημη συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά και στη συνέχεια θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.