Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Kελαϊδίτης Νίκος: Η πολιτεία να υποστηρίξει με συνδιαφήμιση τους Έλληνες T.O. (video...

Kελαϊδίτης Νίκος: Η πολιτεία να υποστηρίξει με συνδιαφήμιση τους Έλληνες T.O. (video interview)

Αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών, σταθερό Φορολογικό τοπίο, Ασφαλές περιβάλλον, καθώς και Ευελιξία στην αντιμετώπιση του επιχειρηματία που ασχολείται με τον τουρισμό, ζητά, από τη πολιτεία ο κ. Νίκος Κελαϊδίτης, Δ/νων Σύμβουλος του Passepartout Tours και Μέλος του Δ.Σ. του HATTA, στον οποίο κατέχει τη θέση του Tαμία.

Δηλώνει ότι, οι Τουριστικοί Πράκτορες, είναι οι δωρεάν διαφημιστές της Ελλάδας στο εξωτερικό και πιστεύει ότι η πολιτεία οφείλει να υποστηρίξει με συνδιαφήμιση τους μικρούς tour operators της Ελλάδας, ώστε, να καταφέρουν μαζί να ανοίξουν κι άλλες νέες αγορές.

Ευελπιστεί να ψηφιστεί, η αναθεωρημένη οδηγία της ΕΕ, ώστε να γίνει ασφαλέστερο το περιβάλλον και να διασφαλίζεται καλλίτερα ο καταναλωτής.

Τι πιστεύει για τον ΗΑΤΤΑ
– Ο ΗΑΤΤΑ πρέπει να γίνει το σπίτι του Τουριστικού Πράκτορα, να ασχολείται περισσότερο με τις καθημερινές ανάγκες του τουριστικού πράκτορα, να είναι πιο ανοιχτός στα μέλη του, καθώς και να τους παρέχει ουσιαστικές και θεσμοθετημένες διευκολύνσεις.

Από τα μέλη του ΗΑΤΤΑ ζητά, τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές του συλλόγου τους, γιατί όλοι μαζί πρέπει να παλέψουν για το μέλλον τους και να πάρουν τη μοίρα στα χέρια τους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.