Αρχική Αθλητικά Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών πρωταγωνίστησε στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδας

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών πρωταγωνίστησε στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Ιθάκη είναι πάντα ένας καλός προορισμός για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών. Παρά τις ατυχίες και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που δεν επέτρεψαν να γίνουν πολλές ιστιοδρομίες, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών πρωταγωνίστησε στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Συγκεκριμένα κατέλαβε την 1η θέση Γενική και 1η Αγοριών στην κατηγορία laser 4,7 με τον Βασίλη Καρπούζα, στην κατηγορία optimist την 2η Αγοριών και 3η Γενική με τον Βασίλη Χάχαλη και την 1η θέση Junior και 10η Γενική με τον Γιάννη Σιώκο.
Εκτός από τους κυπελλούχους κέρδισαν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα-Πρόκριση Εθνικών Ομάδων οι 7 από τους 9 αθλητές της αποστολής, ο Αχιλλέας Αργυρίου με την 7η θέση αγοριών στα laser ενώ στα optimist οι Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος με την 15η θέση, ο Λάμπρος Γεωργόπουλος με την 20η θέση και ο Νικόλας Γεωργόπουλος με την 25η θέση (4η Junior). Άτυχη στιγμή για τον αθλητή της αποστολής Βαγγέλη Κοτσάκο, ο οποίος παρά την 1η θέση στην 1η ιστιοδρομία και την 5η στην 3η ιστιοδρομία, με δυο ακυρώσεις στην 2η και 4η βρέθηκε εκτός πρόκρισης. Ατυχία και για τον Αναστάσιο Μαρκεζίνη, ο οποίος αγωνίστηκε με πρόβλημα στο τιμόνι και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών αναγνωρίζει ιδιαίτερα τη συμβολή του προπονητή Θεόδωρου Καλογερή στην προετοιμασία της ομάδας, με απώτερο στόχο τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.