Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξανά στην Σαντορίνη ο Πιερ Υβ Κουστό!

Ξανά στην Σαντορίνη ο Πιερ Υβ Κουστό!

Πιερ-Υβ-ΚουστόΣτη Σαντορίνη βρίσκεται από σήμερα ο γνωστός δύτης Πιερ Υβ Κουστό, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, που εξελίσσεται στο νησί την τελευταία τριετία, σε συνεργασία και με την υποστήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ελληνικών ιδρυμάτων.

Ο Πιερ Υβ Κουστό είναι πρέσβης Καλής Θελήσεως της Διεθνούς Ένωσης για τη Διατήρηση της Φύσης και των Φυσικών Πόρων (IUCN), ενώ πρόσφατα συμμετείχε στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Αλιευτική Ικανότητα, υπό την αιγίδα της ελληνικής Προεδρίας του συμβουλίου της ΕΕ, κατά την διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τους σχεδιασμούς του για την δημιουργία θαλάσσιου πάρκου Σαντορίνη. 

Ο Πιέρ Υβ Κουστό, ο συνεργάτης του έλληνας σκηνοθέτης Όμηρος Ευαγγελινός καθώς και μέλη της ομάδας τους, φιλοξενούνται από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης η οποία στηρίζοντας τις προσπάθειές τους προσφέρει για όσο διάστημα χρειαστεί 6 δωμάτια. 

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία, προβολή και ανάδειξη του φυσικού τοπίου και του πλούτου της Σαντορίνης !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.