Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στρατηγικός εταίρος του δήμου Αθηναίων το Ωδείο Αθηνών

Στρατηγικός εταίρος του δήμου Αθηναίων το Ωδείο Αθηνών

Καμίνης-ΤσούχλοςΗ ανάδειξη του Ωδείου Αθηνών σε στρατηγικό εταίρο του δήμου Αθηναίων στους τομείς του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης, προβλέπεται στο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, με τον πρόεδρο του Ωδείου Αθηνών, κ. Νίκο Τσούχλο.

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αθήνας, διαπνέεται από την πρόθεση του δήμου Αθηναίων να ενισχύσει τις υποδομές, τη λειτουργία και το σημαντικό έργο του Ωδείου Αθηνών και την ένταξή τους στις συνολικές λειτουργίες της πόλης.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει ιδιαιτέρως δημιουργικές λύσεις και το Ωδείο Αθηνών μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο στρατηγικό εταίρο» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι «με το μνημόνιο συνεργασίας η Αθήνα μπορεί να αναδειχθεί σε συντονιστή των πολιτιστικών δράσεων που πραγματοποιούνται σήμερα στην πρωτεύουσα, με στόχο την ανάδειξη της Αθήνας ως μοναδικού προορισμού και αφ’ ετέρου την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε ένα πλούσιο διαρκώς ανανεούμενο πεδίο πολιτιστικών ευκαιριών». 

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Τσούχλος μίλησε για τη σημασία της στρατηγικής συνέργειας με το δήμο Αθηναίων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πόλη της Αθήνας είναι φορέας ενός πολύτιμου πολιτιστικού αποθέματος, με σημαντική δυναμική που συχνά επισκιάζεται από προβλήματα και δυσλειτουργίες. Πιστεύουμε πως η συνεργασία με το δήμο Αθηναίων θα ενισχύσει το πολιτιστικό στίγμα της πρωτεύουσας, θα διευρύνει την πρόσβαση των δημοτών στα πολιτιστικά αγαθά και θα συντελέσει στον εμπλουτισμό της αξιόλογης πολιτιστικής και κοινωνικής προσφοράς του Δήμου. Το Ωδείο Αθηνών, το οποίο εδώ και ενάμιση αιώνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα μουσικά και θεατρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.