Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Sébastien Bazin αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου και CEO της Accor

Ο Sébastien Bazin αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου και CEO της Accor

sebastien-bazinΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Accor, που συνεδρίασε στις 27 Αυγούστου 2013, ανέθεσε στον Sébastien Bazin το ρόλο του Προέδρου και CEO της Accor.

Για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Bazin παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής στην εταιρία επενδύσεων Colony Capital, μια θέση που διατηρούσε από το 1997.

Οι συν-ιδρυτές του Ομίλου κ.κ. Gerard Pélisson και Paul Dubrule δήλωσαν: «Κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ εκφράσαμε τη στήριξή μας για τη συγκεκριμένη ανάθεση. Γνωρίζουμε τον Sébastien για πάνω από 10 χρόνια. Είχαμε πάντα μια ειλικρινή και άμεση σχέση μαζί του. Ο Sébastien έχει αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή του στον Όμιλό μας, τον οποίο ιδρύσαμε πριν από 40 χρόνια, καθώς και στις αξίες που εκπροσωπεί. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα προσφέρει στην Accor μια νέα ώθηση συμβάλλοντας στη διατήρηση της ανάπτυξής της μέσα στο χρόνο».

Ο Sébastien Bazin ανέφερε: «Αναλαμβάνω το νέο μου ρόλο με απόλυτη επίγνωση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα ο Όμιλος και ταυτόχρονα με την αποφασιστικότητα τού να επιδείξω τον ίδιο δυναμισμό, τόλμη και επιθυμία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την ηγεσία του Ομίλου. Στόχος και επιθυμία μου είναι η συνεργασία όλων των ενδιαφερομένων μερών –εργαζομένων, franchisees, συνεργατών, διευθυντών και μετόχων- προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου: να οδηγήσουμε τον Όμιλο στα υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης με αφοσίωση και συνέπεια».

Τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον αποχωρήσαντα CEO κ.Yann Caillère για την 7χρονη προσφορά του στον Όμιλο, αλλά και για την αφοσίωσή του κατά τους τελευταίους μήνες.

Για τον SébastienBazin

Ο Sébastien Bazin, σήμερα ηλικίας 51 ετών, ​​ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 στις ΗΠΑ στον τομέα των χρηματοοικονομικών. Το 1990 επέστρεψε στη Γαλλία για να αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθυντή στην τράπεζα επενδύσεων Hottinger Rivaud Finances και στη συνέχεια, το 1992, επέλεξε να αφοσιωθεί στον ξενοδοχειακό τομέα αναλαμβάνοντας τη θέση του CEO στην εταιρία Immobilière Hôtelière, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη highend ξενοδοχείων.

Το 1997, εντάχθηκε στο επιτελείο της εταιρίας Capital Colony έχοντας ως ατζέντα την εγκατάσταση και την ανάπτυξη από το Παρίσι του ευρωπαϊκού τμήματος της ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων που ιδρύθηκε το 1991 στο Λος Άντζελες από τον Tom Barrack. Μέσα σε 15 χρόνια, κατάφερε να καθιερώσει την Colony Capital ως έναν από τους ευρωπαίους ηγέτες του κλάδου, με περισσότερα από € 7 δις υπό διαχείριση για λογαριασμό επενδυτών γαλλικού και διεθνούς βεληνεκούς.

Στην Colony Capital, διαχειρίστηκε και συμμετείχε σε μια σειρά επενδύσεων στον ξενοδοχειακό τομέα, μεταξύ των οποίων η εξαγορά των αλυσίδων πολυτελών ξενοδοχείων Fairmont και Raffles, η απόκτηση και διαχείριση ξενοδοχειακών περιουσιακών στοιχείων των La Généraledes Eaux, Club Méditerranée και Accor, η απόκτηση μεριδίου της Lucien Barrière Group, καθώς και επενδύσεις στην Accor.

Ο SébastienBazin είναι Αντιπρόεδρος του SupervisoryBoard του GustaveRoussyFoundation.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.