Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΓΑ: Έως τη Παρασκευή 24, Μαϊου, η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των...

ΟΓΑ: Έως τη Παρασκευή 24, Μαϊου, η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων

LOGO-OGAΟ Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας έτους 2013, αποφάσισε την παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων, βιβλιοπωλείων και τουριστικών γραφείων μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013.
Η παράταση αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στους δικαιούχους ασφαλισμένους και συνταξιούχους, να επωφεληθούν μιας μεγαλύτερης επιλογής τουριστικών καταλυμάτων. τουριστικών γραφείων και βιβλιοπωλείων.
 
Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2013, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τους όρους του Προγραμμάτων (Προϋποθέσεις- Διαδικασίες ένταξης- Υποχρεώσεις, δικαιολογητικά κ.λ.π) και να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο της Αίτησης- Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής  το οποίο θα υποβάλλουν συνοδευόμενο  με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  

H υποβολή αιτήσεων για τους θεατρικούς επιχειρηματίες είναι μέχρι 7 Ιουνίου 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.