Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», 24-27, Μαΐου 2013

Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», 24-27, Μαΐου 2013

εκθεση κρήτηςΜε τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η Παγκρήτια έκθεση «Kρήτη: η Μεγάλη Συνάντηση» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα-Στάδιο TAE KWON DO- στο «Δέλτα Φαλήρου», έως τη Δευτέρα 27 Μαΐου, όπου θα προβληθούν «Προϊόντα, Τουρισμός, Γεύσεις, Υπηρεσίες» με τη συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρήσεων.

Την Παρασκευή, επιστρέφοντας από το Κίεβο, ο κ. Αρναουτάκης θα εγκαινιάσει την Παγκρήτια Έκθεση.

Στην έκθεση, όπου θα προβληθούν προϊόντα, τουρισμός, γεύσεις, υπηρεσίες  θα συμμετέχουν  περισσότερες από 180 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας.

Η εκθεση θα συμβάλλει στην ανάδειξη και την προώθηση των εμπορικών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Κρήτης  αλλά και στην προβολή του νησιού.

 Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γευτούν τα εξαιρετικής ποιότητας κρητικά προϊόντα. Εκτός από το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα πλαισιώνεται από πλούσιες εκδηλώσεις με πολιτιστικό, μουσικό και ενημερωτικό χαρακτήρα που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης.

Θα λειτουργεί από τις 11  το πρωί έως στις 9 το βράδυ, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 7 το απόγευμα. Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Η τελετή των εγκαινίων θα γίνει την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στη ρεσεψιόν της έκθεσης Τα εγκαίνια θα διανθιστούν με χορευτικό πρόγραμμα από το Λαογραφικό και Χορευτικό Όμιλο “ΚΡΗΤΕΣ” του Γιώργου Πετράκη και κρητική μουσική από το Γιώργο Δαγαλάκη και το συγκρότημά του με τη συνδιοργάνωση της Παγκρήτιας Ένωσης. Θα ακολουθήσει μεγάλο κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού. Συνδιοργάνωση με την Φοιτητική Ένωση Κρητών Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.