Αρχική Πολιτισμός Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς “Ορεστειάς”

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς “Ορεστειάς”

TheMet-L427Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς “Ορεστειάς” πρωτοστατώντας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου, εξασφάλισε για το φιλόμουσο κοινό της Καστοριάς και ιδιαίτερα για τους φίλους της όπερας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Antenna, τη ζωντανή αναμετάδοση υψηλής ευκρίνειας του προγράμματος «The Met: Live in HD», ενός μοναδικού βραβευμένου θεάματος με παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.
Στην πόλη της Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία κατά σειρά ζωντανή αναμετάδοση της περιόδου 2012-2013, το αριστούργημα “Ιούλιος Καίσαρας”, με ελληνικούς υπότιτλους, το Σάββατο 27 Απριλίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ.
Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο γραφείο πολιτισμού Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”), στον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση τηλ. 24670 28999. Τιμές εισιτηρίων: 20,00€   κανονικό – 15,00€ Μαθητικό, Φοιτητικό, Ανέργων. Το μειωμένο εισιτήριο θα παραχωρείται μόνο με την υπόδειξη μαθητικού – φοιτητικού πάσου καθώς και την κάρτα ανεργίας.
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μπορούν να προμηθευτούν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, στην εφημερίδα “ΒΗΜΑ” που θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Κυριακής 21/4 στο ένθετο “ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”, καθώς και στην εφημερίδα “ΟΔΟΣ” στο φύλλο 688 (Πέμπτη 18 Απριλίου) .
Η προσφορά ισχύει για τριάντα άτομα, δέκα για την εφημερίδα «ΒΗΜΑ» και είκοσι για την εφημερίδα «ΟΔΟΣ» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.