Αρχική Αεροπορικά Νέα Τέσσερα ηφαίστεια ενεργοποιήθηκαν, «Πορτοκαλί» προειδοποίηση κινδύνου, για τα αεροπλάνα

Τέσσερα ηφαίστεια ενεργοποιήθηκαν, «Πορτοκαλί» προειδοποίηση κινδύνου, για τα αεροπλάνα

«Πορτοκαλί» προειδοποίηση κινδύνου, εξέδωσε το RAS για τα αεροπλάναΗ Υπηρεσία Γεωφυσικής της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS), έχει εκδώσει μια «πορτοκαλί» προειδοποίηση κινδύνου για τις αρχές πολιτικής αεροπορίας και έχει κυκλοφορήσει ένα συμβουλευτικό-ενημερωτικό σημείωμα για τις αεροπορικές εταιρείες να μην πετούν πάνω από τα βουνά Kamchatka όπου έχουν ενεργοποιηθεί τέσσερα ηφαίστεια συμπεριλαμβανομένων των Shiveluch, Karymsky, Kizimen, και Flat Tolbachik, ανέφερε το Dispatch News Desk.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τέφρα από αυτά τα ηφαίστεια μπορεί να προκαλέσει μοιραίες συνέπειες. Τα σωματίδια μπορούν να συγκεντρωθούν στους κινητήρες των αεροσκαφών προκαλώντας τη συντριβή τους. Το ηφαίστειο Shiveluch ρίχνει στάχτη σε ύψος περίπου 4.500 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ η τέφρα του ηφαιστείου Karymsky spewing φτανει σε ύψος περίπου 2.700 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Στη γεωφυσική του έρευνα, το RAS διαβεβαίωσε ότι η ηφαιστειακή δραστηριότητα για τον τοπικό πληθυσμό δεν δημιουργεί ιδιαίτερους κινδύνους.

Η χερσόνησος Καμτσάτκα είναι 1.250-χιλιόμετρα (780 μίλια) στη ρωσική Άπω Ανατολή, με έκταση περίπου 270.000 km2 (100.000 τετραγωνικά μίλια). Βρίσκεται ανάμεσα στον Ειρηνικό Ωκεανό στα ανατολικά και τη Θάλασσα του Okhotsk στα δυτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.