Αρχική Αεροπορικά Νέα Εκπρόσωπος της Emirates δηλώνει στη TN: Σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια...

Εκπρόσωπος της Emirates δηλώνει στη TN: Σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης, δεν άνοιξε πόρτα του αεροσκάφους

logo emirates airlinesΕκπρόσωπος της Emirates, σε συνέχεια άρθρου που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο δημοσιεύσαμε με τον τίτλο : «Έξοδος κινδύνου ανοίγει με εκκωφαντικό θόρυβο σε Airbus A380 της Emirates», δήλωσε, στη Travelling News:

Σε συνέχεια δημοσιεύματος της εφημερίδας Daily Mail, η Emirates διευκρινίζει τα ακόλουθα σχετικά με σημαντικές ανακρίβειες που τέθηκαν:
Σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης, δεν άνοιξε πόρτα στο άνω επίπεδο του αεροσκάφους, ούτε υπήρξε απώλεια πίεσης της καμπίνας.

Ο θόρυβος στην πόρτα ήταν αποτέλεσμα μιας μικρής διαστασιακής διαφοράς μεταξύ του υλικού σφραγίσεως πόρτας και του πλαισίου της, όταν η πόρτα του αεροσκάφους είναι κλειστή. Το γεγονός είναι υπό διερεύνηση σε συνεργασία με την Airbus. Η Emirates έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Οι κουβέρτες είχαν τοποθετηθεί γύρω από την πόρτα για να ελαχιστοποιηθεί ο ήχος σφυρίγματος και όχι για να παραμείνει κλειστή η πόρτα. Σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβάντος, δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια της πτήσης. Επιπλέον, το πράσινο αναμμένο φως δίπλα στην πόρτα δεν υποδεικνύει  ότι η πόρτα είναι ανοιχτή. Πρόκειται για μια Ένδειξη (Attendant Indication Panel) που χρησιμοποιείται για πληροφορίες επικοινωνίας μεταξύ των μελών του πληρώματος καμπίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.