Αρχική Αεροπορικά Νέα Χαρίστε ταξίδια με τη Germanwings!!

Χαρίστε ταξίδια με τη Germanwings!!

GermanwingsΚάντε την ομορφότερη έκπληξη σε συγγενείς και φίλους προσφέροντας τη χαρά ενός ταξιδιού για κάθε περίσταση!

Εν μέσω εορτών δωρίστε ταξίδια!!!Οι λάτρεις του ταξιδιού μπορούν να εμπνεύσουν φίλους και συγγενείς προσφέροντάς τους ως χριστουγεννιάτικο δώρο ένα voucher για ταξίδι με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Germanwings, που προσφέρεται μέσω της ιστοσελίδας www.germanwings.com.

Η δυνατότητα αγοράς ταξιδιωτικών vouchers ήταν επιθυμία πολλών πελατών της Germanwings, η οποία εκπληρώνεται πλέον από την αεροπορική εταιρία. Με αυτό τον τρόπο, διατηρείται η προσωπική επαφή, ενώ παράλλληλα ο αγοραστής έχει 6 διαφορετικές επιλογές για να σχεδιάσει όσο το δυνατό καλύτερα το δώρο του, ανάλογα με την περίσταση. Με την νέα αυτή υπηρεσία, η αγαπημένη σε όλους, αεροπορική εταιρία επιδεικνύει για μια ακόμη φορά δημιουργικότητα και μέριμνα για τον πελάτη και τις ανάγκες του.  

Τα vouchers διατίθενται μόνο μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρίας (www.germanwings.com / coupons) και αποστέλλονται μέσω e-mail. Ο αγοραστής μπορεί να αποφασίσει ποιος θα παραλάβει το voucher, εκείνος ή ο αποδέκτης του δώρου. Η αξία του κουπονιού κυμαίνεται από 20 έως 200 ευρώ και εξαργυρώνεται μέσω της ιστοσελίδας της Germanwings για οποιαδήποτε πτήση, ακόμη και για τη δημοφιλή επιλογή “blind booking”, κατά την οποία ο προορισμός ανακοινώνεται μόνο στο τέλος της κράτησης. Επίσης, μέσω του κουπονιού είναι δυνατή η πληρωμή και επιπλέον υπηρεσιών, όπως είναι η χρέωση αποσκευών ή η κράτηση συγκεκριμένης θέσης.

Τα vouchers Germanwings ισχύουν για διάστημα 3 ετών από την ημερομηνία της αγοράς τους. Αν, μετά την εξαργύρωση του κουπονιού υπολείπεται κάποιο ποσό, αυτό το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες κρατήσεις μέχρι το τέλος της περιόδου ισχύος του κουπονιού. Αν μια πτήση είναι ακριβότερη από την αξία του voucher, τότε η διαφορά καταβάλλεται με άλλες μεθόδους πληρωμής, όπως για παράδειγμα, μέσω πιστωτικής κάρτας.  

Παράλληλα, η διαδικασία αγοράς των vouchers της Germanwings είναι ιδιαίτερα φιλική προς τον πελάτη. Πέρα από την άμεση ηλεκτρονική πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, υπάρχει δυνατότητα καταβολής του ποσού μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας ηλεκτρονικών αγορών, PayPal. Το voucher μπορεί να εξαργυρωθεί 24 ώρες μετά την αγορά του, ενώ αν η πληρωμή έχει γίνει ηλεκτρονικά μέσω τραπέζης, απαιτούνται 5 ημέρες μετά την αγορά.
Germanwings – Η Χαμηλού Κόστους Αεροπορική Εταιρία για Ευρώπη
Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Προσφέρει χαμηλού κόστους πτήσεις από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schoenefeld, Αμβούργο, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 75 προορισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο νέος στόλος αεροσκαφών αποτελείται από 30 jets, τύπου Airbus A319. Για πληροφορίες επικοινωνείστε από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο 9019003109.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.