Αρχική Τουρισμός Λιάσκος: Βήμα – βήμα δημιουργούμε τη νέα τουριστική ταυτότητα της χώρας

Λιάσκος: Βήμα – βήμα δημιουργούμε τη νέα τουριστική ταυτότητα της χώρας

ΛιάσκοςΣτο σχέδιο εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κος Τάσος Λιάσκος μιλώντας τη Τρίτη το βράδυ, σε  ομάδα 35 δημοσιογράφων  από χώρες της Ευρωζώνης  κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν τους η Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , στο Μουσείο Ακρόπολης.
Το σχέδιο, όπως σημείωσε ο κος Λιάσκος στηρίζεται σε 4 βασικές αρχές:
Την ανάπτυξη ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου για τον τουρισμό και τις εναλλακτικές μορφές του(θαλάσσιος, ιατρικός, θρησκευτικός, αθλητικός, περιηγητικός, συνεδριακός τουρισμός  και άλλα)
Την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με διευκόλυνση των επενδύσεων και την αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ
Την διασφάλιση της ποιότητας στις υποδομές και τις υπηρεσίες του τουρισμού
Την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας
«Στο υπουργείο τουρισμού εργαζόμαστε συντονισμένα. Χτίζουμε  ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο , που στηρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του τουρισμού στην οικονομία. Βήμα – βήμα δημιουργούμε τη νέα τουριστική ταυτότητα της χώρας με έμφαση στο κομμάτι της ασφάλειας. Ασφάλεια για σταθερό οικονομικό περιβάλλον. Ασφάλεια για επενδύσεις και τουριστικό επιχειρείν. Ασφάλεια για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα. Ασφάλεια και αντιγραφειοκρατικές διαδικασίες.» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Λιάσκος απευθυνόμενος προς τους ξένους δημοσιογράφους,  τον ρόλο των οποίων εξήρε για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.