Αρχική Εκπαίδευση Mε αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου του Βανκούβερ, συναντήθηκαν η υπουργός τουρισμού και ο...

Mε αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου του Βανκούβερ, συναντήθηκαν η υπουργός τουρισμού και ο υπουργός παιδείας

Σχετικά με την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τουρισμού συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος στη συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα στο Υπουργείο Τουρισμού, με αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου του Βανκούβερ, αποτελούμενη από τους κ.κ John Craig, Κοσμήτορα του  Πανεπιστημίου SFU,  Ανδρέα Γερολυμάτο, Διευθυντή του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου,  Κώστα Δεδεγκίκα, Τechnology Manager, SFU Media Lab και  Δημήτρη Κράλλη, επίκουρο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο SFU.
Συζήτησαν τις προϋποθέσεις για την άμεση εφαρμογή προγράμματος φιλοξενίας στην Αθήνα  ξένων μεταπτυχιακών  φοιτητών, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από το Πανεπιστήμιο του Βανκούβερ. Επίσης αναφέρθηκαν στις δυνατότητες ανάπτυξης  ενός αντίστοιχου προγράμματος, σε συνεργασία με Κινέζικα Πανεπιστήμια.
Η πρώτη φάση υλοποίησης των παραπάνω προγραμμάτων θα έχει ως τόπο φιλοξενίας  την Αθήνα, ενώ στα επόμενα στάδια θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.