Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Shenzhen Airlines το νέο μέλος της Star Alliance, ενισχύει την παρουσία...

Η Shenzhen Airlines το νέο μέλος της Star Alliance, ενισχύει την παρουσία της Star Alliance στην Κίνα

Η αεροπορική εταιρεία Shenzhen Airlines είναι πλέον το νεότερο μέλος του δικτύου της Star Alliance. Σε μία τελετή στο διεθνές αεροδρόμιο Shenzhen Bao’an, ο Mark Schwab, CEO της Star Alliance, καλωσόρισε την εταιρεία στην οικογένεια εξ ονόματος του  Ανώτατου Εκτελεστικού Συμβουλίου (Chief Executive Board, CEB) της συμμαχίας.

«Η Shenzhen Airlines είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Κίνας και ενισχύει την παρουσία της Star Alliance στην Κίνα και σε ολόκληρη την Ασία. Οι πελάτες μας διαθέτουν πλέον καλύτερη πρόσβαση σε όλη την οικονομική ζώνη της περιοχής Zhusanjiao (γνωστής ως «Pearl River Delta») και σε όλη τη νότια Κίνα. Η Shenzhen Airlines από την πλευρά της συμμετέχει πλέον σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, ώστε να εξυπηρετεί ακόμη καλύτερα τους επιβάτες της· πρόκειται πραγματικά για μια συμφωνία win-win», δήλωσε ο Mark Schwab.

Η εισδοχή της Shenzhen Airlines στο δίκτυο εντάσσεται στη στρατηγική της Star Alliance για βελτίωση της πρόσβασης σε αγορές που αναπτύσσονται ή πρόκειται να αναπτυχθούν, προσφέροντας έτσι στον διεθνή ταξιδιώτη περισσότερους προορισμούς και πτήσεις. Στην περίπτωση της Κίνας, τα θεμέλια αυτής της στρατηγικής τέθηκαν πριν από πολλά χρόνια, από τα μέλη της Star Alliance που εξυπηρετούν την περιοχή αυτή επιτυχώς επί σειρά δεκαετιών. Τον Δεκέμβριο του 2007, η συμμαχία υποδέχθηκε τον εθνικό κινεζικό αερομεταφορέα Air China στο δίκτυό της.

Ο Feng Gang, πρόεδρος της Shenzhen Airlines δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη χαρά για όλους εμάς στη Shenzhen Airlines. Μετά από 16 μήνες προετοιμασίας, γίναμε μέλος της Star Alliance. Γνωρίζουμε ότι σήμερα καμία αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να καλύψει μόνη της τις ανάγκες του διεθνούς ταξιδιώτη. Εντασσόμενοι στο δίκτυο της Star Alliance μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους πελάτες μας παγκόσμια εξυπηρέτηση, και ταυτόχρονα τοποθετούμε τη Shenzhen στον χάρτη των διεθνών αεροπορικών ταξιδιών. Είμαστε υπερήφανοι που το αεροδρόμιο της Shenzhen, το οποίο εξυπηρετεί την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Κίνας, είναι πλέον ένας από τους κόμβους της Star Alliance, από όπου θα δώσουμε δυναμικό παρών όχι μόνο στην Κίνα αλλά σε όλη της περιφέρεια Ασίας-Ειρηνικού.

Ο πρόεδρος της Air China Wang Chengshun δήλωσε: «Ως μέντορες της Shenzhen Airlines, βλέπουμε με χαρά ότι η Shenzhen Airlines, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει πετύχει σημαντική ανάπτυξη. Πιστεύουμε ότι η Shenzhen Airlines θα αξιοποιήσει τους πόρους της συμμαχίας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της και για την υλοποίηση του στρατηγικού της στόχου να αναδειχθεί σε έναν μεγάλο αερομεταφορέα του δικτύου ο οποίος θα καλύπτει την Ασία και διηπειρωτικούς προορισμούς με τον κόμβο της στην πόλη Shenzhen».

Ως μέλος της Star Alliance, η Shenzhen Airlines προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, με ομαλή εμπειρία ταξιδιού και αυξημένα οφέλη για τους τακτικούς επιβάτες.

Η Shenzhen Airlines προσθέτει στο δίκτυο της Star Alliance περίπου 400 καθημερινές πτήσεις προς 70 προορισμούς. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πέντε νέοι προορισμοί στην Κίνα: Juzhou (επαρχία Zhejiang), Linyi, Qinhuangdao, Shijiazhuang και Zhoushan. Εκτός από την αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων από τη βάση της εταιρείας στην πόλη Shenzhen, οι διεθνείς επιβάτες επωφελούνται και από τη μεγαλύτερη ποικιλία των επιλογών για πτήσεις μετεπιβίβασης εντός της Κίνας όταν ταξιδεύουν μέσω των διεθνών αεροδρομίων του Πεκίνου, της Guangzhou και της Shanghai – Pudong. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού, η Shenzhen Airlines προσφέρει through check-in για πελάτες που προέρχονται από ή προορίζονται για πτήσεις με άλλες εταιρείες μέλη της Star Alliance.
Σε παγκόσμια βάση, οι 27 αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance προσφέρουν τώρα περισσότερες από 21.900 καθημερινές πτήσεις σε 1.329 προορισμούς σε 194 χώρες.

Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης PhoenixMiles Frequent Flyer (FFP)  της Shenzhen Airlines μπορούν πλέον να μαζεύουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλο το δίκτυο της Star Alliance. Ομοίως, τα μέλη του προγράμματος FFP όλων των άλλων μελών της Star Alliance λαμβάνουν πλέον πόντους για επιλέξιμες πτήσεις με την Shenzhen Airlines και μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια τους για πτήσεις με αυτή την κινεζική εταιρεία. Επίσης, τα μίλια που πιστώνονται για πτήσεις με την Shenzhen Airlines συνυπολογίζονται για την αναβάθμιση σε επίπεδο Gold και Silver στη Star Alliance.  Αυτό δίνει στους πελάτες πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες κατά τις μετακινήσεις τους με εταιρείες του δικτύου της Star Alliance, όπως για παράδειγμα μεγαλύτερο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών και πρόσβαση σε 1.000 και πλέον lounges για τους κατόχους της χρυσής κάρτας.

Η Star Alliance προσφέρει πολλές κατηγορίες ναύλου, τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά ταξίδια, και πλέον η Shenzhen Airlines διαθέτει και συμμετέχει σε μια επιλεγμένη σειρά αυτών των ναύλων. Δεδομένης της έντονης επιχειρηματικής παρουσίας στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται η Shenzhen Airline, το προϊόν «Corporate Plus» της Star Alliance – που δίνει τη δυνατότητα σε εταιρικούς πελάτες να εξασφαλίζουν εταιρικές προσφορές για τις μετακινήσεις τους στο δίκτυο Star Alliance μέσω κάποιας εταιρείας μέλους του δικτύου – θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας σε αυτή την αγορά.
Όσον αφορά την αγορά Συνεδρίων και Διασκέψεων, τα εξειδικευμένα προϊόντα  Conventions Plus και Meetings Plus της Star Alliance θα γίνουν ακόμη πιο ελκυστικά καθώς οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες θα μπορούν πλέον να συμπεριλαμβάνουν και την Shenzhen Airlines στον σχεδιασμό των μετακινήσεών τους. Επιπλέον, διευκολύνεται η πρόσβαση στο Pearl River Delta ως τόπο διεξαγωγής διασκέψεων και συνεδρίων. 

Κρατήσεις για πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Shenzhen Airlines είναι πλέον δυνατές για τις ακόλουθες κατηγορίες ναύλου της Star Alliance: Round-the-World, Circle Pacific, Asia Airpass και China Airpass.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.