Αρχική Αεροπορικά Νέα Eπιτυχής η μεταφορά της Germanwings στο Tegel!!

Eπιτυχής η μεταφορά της Germanwings στο Tegel!!

Ύστερα από μακρόχρονη απουσία, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία ξεκίνησε ήδη τις αναχωρήσεις της από το Tegel του Βερολίνου!
Εφ εξής, προγραμματίζονται 108 εβδομαδιαίες απογειώσεις και προσγειώσεις !
 
Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 η Germanwings μετακόμισε με επιτυχία στο αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου. Με την έναρξη του τρέχοντος χειμερινού προγράμματος, ο συνδυασμός των πτήσεων της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρίας με τα δρομολόγια της Lufthansa καθίσταται πλέον ευκολότερος, γεγονός που εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια για τους πελάτες, οι οποίοι θα μπορούν να μετεπιβιβάζονται ομαλότερα από τη μία εταιρία στην άλλη.
 
Προτού μετακομίσει στο Schoenefeld, πριν από σχεδόν 10 χρόνια ,εναρκτήριος σταθμός της Germanwings ήταν το Tegel: Η πτήση μεταξύ Βερολίνου- Κολονίας/ Βόννης ήταν από τις πρώτες συνδέσεις που πραγματοποιήθηκαν με την έναρξη των πτήσεων της εταιρίας, στις 17 Οκτωβρίου 2002.

Εν τω μεταξύ, η παρουσία της αεροπορικής εταιρίας είναι πιο έντονη στο Tegel του Βερολίνου: Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, η Germanwings πραγματοποίησε 11 απογειώσεις και προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, μεταφέροντας περίπου 1.500 επιβάτες. Κατά τη χειμερινή περίοδο, στο πρόγραμμα αναχωρήσεων από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου η Germanwings θα πραγματοποιεί 108 πτήσεις εβδομαδιαίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.