Αρχική Κύπρος Στις 2-4 Νοεμβρίου το «Ράλλυ Κύπρος», Πάφος

Στις 2-4 Νοεμβρίου το «Ράλλυ Κύπρος», Πάφος

Με την συμμέτοχη 37 πληρωμάτων προερχόμενα από Ευρώπη, Μέση, Άπω Ανατολή Ωκεανία και Κύπρο, πιστοποιείται ότι ο θεσμός του «Ράλλυ Κύπρος» παραμένει μια από τις σημαντικότερες ετήσιες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενείται στο νησί.
 
Τα 37 πληρώματα θα ριχτούν στη μάχη της διοργάνωσης μεταξύ 2 και 4 Νοεμβρίου, η οποία είναι καθοριστική για την έκβαση τριών πρωταθλημάτων : IRC (Intercontinental Rally Challenge), Μεσανατολικό και Παγκύπριο, ενώ θα κριθούν και οι τίτλοι στις κατηγορίες Production και 2WD του IRC, καθώς το Ράλλυ Κύπρος είναι ο τελευταίος αγώνας και προσφέρει διπλούς βαθμούς.
 
Η διοργάνωση αναμένεται συναρπαστική εν αναμονή της «κόντρας» των Andreas Mikelsen και Νασερ Αλ- Ατίγια. Το «παρών» θα δώσουν επίσης οι: Σεπ Βίεγκαντ, Γιαζίντ Αλ Ραζχι, Βασίλι Γκριάζιν, Λάζλο Bιζίν και πολλά άλλα σημαντικά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η εκκίνηση του Ράλλυ Κύπρος θα δοθεί την Παρασκευή 2  Νοεμβρίου στην Πάφο, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενεί την πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση που κινείται σχεδόν αποκλειστικά στην ομώνυμη επαρχία. Επίκεντρο θα είναι το λιμανάκι της Πάφου όπου και φέτος θα στηθεί το Service Park και το Γραφείου Τύπου.
 
Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Ράλλυ Κερύνειας που θα μετρήσει ως o τελευταίος αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Τα πληρώματα του Ράλλυ Κερύνειας θα τρέξουν μόνο στην υπερειδική διαδρομή της Παρασκευής και του Σαββάτου.
Το Ράλλυ Κύπρος υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ο K.O.T και ο Δήμος Πάφου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyprusrally.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.