Αρχική Εκθέσεις Στη «Logitrans» η Attica Group

Στη «Logitrans» η Attica Group

Η Attica Group, έλαβε μέρος στην 6η Έκθεση Επαγγελματικών Μεταφορών «Logitrans» που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως 17 Νοεμβρίου 2012, στην Κωνσταντινούπολη.

Στην έκθεση, τα στελέχη της Attica Group, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους επαγγελματίες του χώρου που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, η οποία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική αγορά για την Αδριατική θάλασσα, και να ανταλλάξουν απόψεις. Επίσης παρουσιάστηκε το νέο της φυλλάδιο CARGO με τα δρομολόγια Ελλάδας-Ιταλίας και τα δρομολόγια των γραμμών εσωτερικού για το 2013.

Η Attica Group δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με  14 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία  προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.