Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο 18ο World Routes, στο Abu...

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο 18ο World Routes, στο Abu Dhabi

Μεγάλη είναι η συμμετοχή απο υπουργούς τουρισμού στο 18ο World Routes, στο Abu Dhabi.

Φέτος παρατηρήθηκε ενδιαφέρον από όλους τους τομείς της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίου CEOs και των Υπουργών Τουρισμού.

Η Συμμετοχή από τις κρατικές αρχές Τουρισμού από όλο τον κόσμο είναι ισχυρότερη από ποτέ στη φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιείται από 29 Σεπ – 2 Οκτ 2012 στο Abu Dhabi. Πολλοί προορισμοί, συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού (2η μεγαλύτερη οικονομία του τουρισμού στον κόσμο), της Ελλάδας, του St Maarten, του Sarawak, του Τρινιντάντ, του Τομπάγκο, των Σεϋχελλών, της Νότιας Αφρικήςτων Φιλιππίνων, και πολλών άλλων.

Ο αριθμός των υπουργών που έχουν εγγραφεί για το γεγονός επιβεβαιώνει ότι η τουριστική-αεροπορική ανάπτυξη προορισμούς θεωρειται πλέον ως αναπόσπαστο μέρος της οικονομικής τους ανάπτυξης και ότι, ως ενδιαφερόμενα μέρη, είναι σημαντικό γι ‘αυτούς να έχουν μια παρουσία στο συνέδριο αυτό, της αεροπορικής βιομηχανίας.

Η Ελληνίδα υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο forum  το μεσημέρι της  Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012, με θέμα: «Η σημασία των αερομεταφορών στις διαδρομές  του Τουρισμού».
Η υπουργός Τουρισμού θα επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη. Στο διάστημα της παραμονής της θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών.

Περισσότεροι από 40 διευθύνοντες σύμβουλοι αεροπορικών έχουν εγγραφεί για να παρακολουθήσουν το World Routes, φέτος θα δούμε πολύ περισσότερους ανώτερους εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών να συμμετέχουν από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.

Στο συγκεκριμένο World Route συμμετέχουν περισσότεροι από 2750 σύνεδροι, εκπροσωπώντας 80 και πλέον χώρες. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.