Αρχική Μεταφορές Οι επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων αναστέλλουν την μεταφορά των μαθητών της Περιφέρειας Αττικής...

Οι επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων αναστέλλουν την μεταφορά των μαθητών της Περιφέρειας Αττικής από την Παρασκευή 21/9/2012

Ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Αττικής ότι θα προχωρήσει σε άμεση προκαταβολή του 30% των οφειλομένων από την μεταφορά μαθητών και εξόφλησή τους έως το τέλος του χρόνου στο ακέραιο, το Ελεγκτικό Συνέδριο κατ’ εντολή του Υπουργείου Οικονομικών επιστρέφει τα εντάλματα της Περιφέρειας και αρνείται να τα αποπληρώσει αν αυτά δεν μειωθούν κατά ποσοστό 20%.
 
Οι μεταφορείς, αδυνατώντας εκ των πραγμάτων να θέσουν σε λειτουργία τα τουριστικά τους λεωφορεία και να εκτελέσουν το έργο της μεταφοράς των μαθητών, δεν δέχονται να υποστούν μείωση της τάξης του 20% επί των δεδουλευμένων, για τα οποία έχουν ήδη φορολογηθεί και παρά το γεγονός ότι έκαναν αποδεκτή την πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών για μείωση 17% στο κόστος των δρομολογίων της νέας σχολικής χρονιάς.
 
Οι επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων αναστέλλουν την μεταφορά των μαθητών της Περιφέρειας Αττικής από την Παρασκευή 21/9/2012 και ζητούν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών ώστε να δοθεί οριστική και αξιόπιστη λύση στο ζήτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.