Αρχική Κύπρος 14ο Pafos Aphrodite Festival – Όπερα «OTELLO» υπό την αιγίδα της Κυπριακής...

14ο Pafos Aphrodite Festival – Όπερα «OTELLO» υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012 – Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

Με τη δημοφιλή όπερα του Giuseppe Verdi  Otello, έργο που συνδέεται με την ιστορία της Κύπρου αφού η υπόθεσή του διαδραματίζεται στο Κάστρο της Αμμοχώστου, ανοίγει την αυλαία του το Pafos Aphrodite Festival 2012. Η φετινή διοργάνωση θα αποτελεί και θα ενσαρκώνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα με ιδιαίτερη λαμπρότητα αφού θα τελείται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός που προσδίδει στο θεσμό μια πρόσθετη αίγλη και αναγνώριση.

Το λυρικό αριστούργημα του G. Verdi Otello θα παρουσιάσει η Όπερα του Εθνικού Θεάτρου της Σλοβακίας και οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.
Η όπερα Otello αποτελείται από τέσσερις πράξεις και το λιμπρέτο ανήκει στον Αρίγκο Μπόιτο. Αποτελεί διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και έκανε πρεμιέρα στη Σκάλα του Μιλάνου στις 5 Φεβρουαρίου 1887. Ήταν η προτελευταία όπερα του μεγάλου μουσουργού.
Για προκρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τα Γραφεία της εταιρείας Pafos Aphrodite Festival στην Πάφο στο τηλέφωνο 00357 26 822218, και στην ιστοσελίδα www.pafc.com.cy. Τιμές των εισιτηρίων: €35, €50, €60 και €80.
Η ταυτόχρονη οπτική μετάφραση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα θα γίνεται μέσω υποτίτλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.