Αρχική Διεθνή Η Βρετανία εγκαινιάζει εκστρατεία 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών

Η Βρετανία εγκαινιάζει εκστρατεία 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών

Η Βρετανία εγκαινιάζει εκστρατεία 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την προσέλκυση Κινέζων τουριστώνΗ βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε, ότι πρόκειται να ξεκινήσει, εκστρατεία μάρκετινγκ 8-εκατ. λιρών ($ 12.500.000) για την προσέλκυση περισσότερων Κινέζων τουριστών.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, περίπου 150.000 Κινέζοι τουρίστες επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο, αλλά η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό αυτό σε 500.000 μέχρι το 2015.

“Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τις δυνατότητες των Κινέζων καταναλωτών”, δήλωσε ο Γ. Γραμματέας Πολιτισμού της Μεγάλης Βρετανίας κ. Jeremy Hunt,.

“Μέχρι το 2030, η Κίνα θα πρέπει να έχει περίπου 1,4 δισεκατομμύριο καταναλωτές της μεσαίας τάξης – δημιουργώντας ένα δυναμικό αγοράς τέσσερις φορές μεγαλύτερο από αυτό της Αμερικής”, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα το Ηνωμένο Βασίλειο υστερεί στη προσέλκυση Κινέζων επισκεπτών, σε σχέση με τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Γαλλία συγκεντρώνει 25 με 50 τοις εκατό περισσότερους Κινέζους τουρίστες κάθε χρόνο, από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν με τη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι επιπλέον Κινέζοι τουρίστες έχει υπολογιστεί, ότι θα ανεβάσουν τα έσοδα από τον τουρισμό στη  Βρετανία κατά £ 500 εκατομμύρια κατ΄έτος, καθώς και ότι θα  δημιουργηθούν τουλάχιστον 14.000 νέες θέσεις εργασίας.

Πρόκειται για ένα τετραετές σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης με στόχο την παγκόσμια προώθηση της εικόνας της Βρετανίας, στο οποίο θα συμμετάσχουν διάφοροι οργανισμοί, όπως το VisitBritain και ο οργανισμός προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η βρετανική κυβέρνηση θα διερευνήσει επίσης τρόπους για τη βελτίωση του συστήματος θεωρήσεων visas για τους Κινέζους τουρίστες, καθώς και τρόπους συνεργασίας με τις αεροπορικές εταιρείες ώστε να αυξηθεί ο αριθμός πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο σε πόλεις της Κίνας.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι αριθμός των Κινέζων τουριστών προς το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε σημαντικά φέτος, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.