Αρχική Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας Υποστήριξη του ΞΕΕ στη σημαντική πρωτοβουλία της Vodafone για την προβολή του...

Υποστήριξη του ΞΕΕ στη σημαντική πρωτοβουλία της Vodafone για την προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσω καινοτόμου ψηφιακής εφαρμογής.

Το ΞΕΕ συγχαίρει τη Vodafone για την καίρια στήριξη του ελληνικού τουρισμού στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.

Η Vodafone στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία και αναδεικνύει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό με τη νέα εφαρμογή “Vodafone Explore Greece”

Η Vodafone παρουσιάζει την πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones “Vodafone Explore Greece”, με σκοπό να προωθήσει, αλλά και να αναδείξει την Ελλάδα, ως τουριστικό προορισμό. Η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν, θα προωθηθεί στη διεθνή συνδρομητική βάση της Vodafone και θα επικοινωνηθεί έτσι ώστε να μπορούν να την αξιοποιήσουν οι χρήστες smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εφαρμογή “Vodafone Explore Greece” παρέχει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες, για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Ελλάδα, ή για όσους βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους και θέλουν να ενημερωθούν για το τι βρίσκεται γύρω τους.  Διαθέτει μία σειρά από πρωτότυπα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική σε σχέση με τις υπόλοιπες τουριστικού περιεχομένου. Είναι απλή στη χρήση, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πλούσιο και δυναμικό οπτικοαουστικό περιεχόμενο, που συνεχώς ανανεώνεται. Δίνει τη δυνατότητα χρήσης GPS τοποθεσίας, για να μπορεί ο χρήστης να ενημερώνεται όπου και αν βρίσκεται για το τι υπάρχει γύρω του.

Μέσα από το “Vodafone Explore Greece”, οι ενδιαφερόμενοι, είτε είναι συνδρομητές Vodafone,  είτε άλλου δικτύου μπορούν να βρουν πληροφορίες για όλους τους τουριστικούς προορισμούς, για διαμονή, διασκέδαση, προτάσεις για φαγητό, αλλά και αναλυτικούς χάρτες του τόπου που θέλουν να επισκεφτούν. Επιπλέον, η εφαρμογή περιέχει  παρουσίαση των παραλιών κάθε περιοχής, ιστορικά στοιχεία, περιοχές με ιστορικό ενδιαφέρον αλλά και με φυσική ομορφιά, που αξίζει κάποιος να μάθει και να επισκεφθεί. Για τους ξένους χρήστες που δεν μιλούν ελληνικά, η εφαρμογή διαθέτει βασικές φράσεις μεταφρασμένες, αλλά και ηχητική βοήθεια που τις αναπαράγει για μεγαλύτερη ευκολία.

Πολύ σημαντικός είναι και ο διαδραστικός χαρακτήρας της εφαρμογής, καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες τόσο στο facebook, όσο και στην εφαρμογή και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Ειδικά για τους συνδρομητές της σε όλο τον κόσμο, η Vodafone  έχει εξασφαλίσει μία σειρά προσφορών από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν.

Για την υλοποίηση του “Vodafone Explore Greece” πολύ σημαντική υπήρξε η συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, οι οποίοι ήταν αρωγοί στην επίτευξη του κοινού στόχου, την προώθηση δηλαδή του Ελληνικού Τουρισμού, αλλά και τη συμβολή της εφαρμογής στο να γνωρίσουν όσοι ζουν εκτός Ελλάδας, τις ομορφιές της χώρας μας, αποκαλύπτοντας τις άγνωστες πτυχές της.

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν, είναι ήδη διαθέσιμη για smartphone κινητά με λειτουργικό android ενώ τις προσεχείς ημέρες θα είναι διαθέσιμη και για τα iPhone.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής, ο κ. Γλαύκος Περσιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε «Η εφαρμογή “Vodafone Explore Greece”, μας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε για την Ελλάδα, να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τις μοναδικές φυσικές ομορφιές μας, τον πολιτισμό μας και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε  και να συμβάλουμε μέσα από την τεχνολογία μας, αλλά και τη διεθνή παρουσία μας, στις προσπάθειες για την ανάπτυξη στη χώρα μας».

Ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Γεώργιος Κολέτσος τόνισε: «Η σημερινή συνεργασία του ΕΟΤ με την Vodafone αποτελεί μια πρωτοποριακή ενέργεια για τον ΕΟΤ, με στόχο την στοχευμένη προώθηση και ανάδειξη του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στρατηγικός στόχος του ΕΟΤ είναι η δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου συνεργασιών με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της προβολής του Ελληνικού τουρισμού με μηδενικό για το δημόσιο φορέα κόστος. Η συγκεκριμένη σύμπραξη σηματοδοτεί μια καινοτόμα προσέγγιση του δημόσιου επιχερείν με τον ιδιωτικό τομέα με σκοπό την στήριξη της εθνικής προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους, για την ενίσχυση του τουρισμού και τη μεγιστοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ωφέλειας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.