Αρχική Τουρισμός Η θερμοκρασία στα ύψη, το Yabanaki μας περιμένει με νέες δραστηριότητες και...

Η θερμοκρασία στα ύψη, το Yabanaki μας περιμένει με νέες δραστηριότητες και νέα hot spots

Εγκατεστημένο στην πανέμορφη, κεντρική πλαζ της Βάρκιζας, το Yabanaki, με νέες δραστηριότητες και νέα hot spots για όλες τις ηλικίες, σας περιμένει για πρωινά σκασιαρχεία, οικογενειακές εξορμήσεις, αλλά και ρομαντικές βραδιές.

Διαθέτει εύκολη πρόσβαση είτε μέσω της Παραλιακής αλλά και της Αττική Οδού ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρίσκεστε μέσα στα καταγάλανα νερά, απολαμβάνοντας την παραλία και τον ήλιο.

Στην παραλία του Yabanaki, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων, σας περιμένουν θαλάσσια σπορ, beach volley, παιδότοπος, εστιατόρια και café – bars.  Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη με Tubes, banana και fly fish και εντυπωσιάστε με τις επιδόσεις σας στα θαλάσσια σπορ … διαφορετικά χαλαρώστε κάνοντας μια βόλτα με θαλάσσιο ποδήλατο ή κανό. Και για τους fan του είδους, παρέχονται μαθήματα (ατομικά ή ομαδικά) water ski και windsurf. Και όλα αυτά υπό την άγρυπνη παρακολούθηση της Ναυαγοσωστικής Ομάδας της ακτής.

Δεκαέξι καμπάνες, διακοσμημένες και εξοπλισμένες σε απόλυτα καλοκαιρινό ύφος, σας περιμένουν για διημέρευση από τις 8.00πμ έως τις 20.00μμ. καθημερινά. Οι καμπάνες διαθέτουν μπάνιο, Air conditioning, plasma TV, safety box.  Όλες οι καμπάνες έχουν φιλοτεχνηθεί από τους Designers Billy Gripari και Ilia Kalliora. Η θεματολογία ξεκινά από πλάσματα του βυθού και καταλήγει σε σχέδια καλοκαιρινά μινιμαλιστικά και ρεαλιστικά.

Στο Yabanaki το κανονικό εισιτήριο από Δευτέρα έως Παρασκευή κοστίζει 5,5 €, ενώ το Σαββατοκύριακο 6,5 €. Για παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Από 6-12 το εισιτήριο είναι 3,5 €.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.