Αρχική Τουρισμός Αντιμέτωπος με τη κρίση ο Καναδάς – Στοχεύει στην αύξηση εσόδων από...

Αντιμέτωπος με τη κρίση ο Καναδάς – Στοχεύει στην αύξηση εσόδων από τον τουρισμό

Έχοντας εντοπίσει τον τουρισμό ως μια “στρατηγική προτεραιότητα”, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση – η οποία στοχεύει σε 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από τον τουρισμό – κάλεσε τη βιομηχανία – στις επιλογές για τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη χρηματοδότηση για τη CTC.

Ωστόσο ο Πρόεδρος της Ένωση Ξενοδόχων του Καναδά (HAC), Tony Pollard τονίζει ότι «η βιομηχανία του τουρισμού βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίση.
Σε επιστολή του προς τα μέλη του HAC, γράφει ότι η χρηματοδότηση για την καναδική Επιτροπή Τουρισμού (CTC) μειώθηκε από 100 εκατομμύρια δολάρια το 2001 σε 72 εκατομμύρια δολάρια φέτος. Θα μειωθεί ακόμη περισσότερο το επόμενο έτος σε $58,5 εκατομμύρια.
Πριν από μια δεκαετία, περισσότερο από το ένα τρίτο των εσόδων από τον τουρισμό στον Καναδά ήταν από τη διεθνή αγορά. Σήμερα, είναι μόλις το 20%.
Λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης, ο Καναδάς υστερεί σε σχέση με χώρες όπως η Ινδία, Ιρλανδία, Μεξικό, Αυστραλία, Μαλαισία, τις Μπαχάμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.